Το ΑΠΟΕΛ μονάχα ξέρει

Τα όσα έγιναν φέτος στην Κύπρο σε ποδόσφαιρο και καλαθόσφαιρα αποτελούν μια ακόμα απόδειξη του μεγαλείου της ομάδας. Το ΑΠΟΕΛ πρόσθεσε ακόμα δύο τίτλους στην πλούσια τροπαιοθήκη του και οι απανταχού οπαδοί μας δηλώνουν και είναι οι πιο περήφανοι στον κόσμο. Παράλληλα τα όσα έγιναν πριν την έναρξη της χρονιάς αλλά και οι δυσκολίες που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της δείχνουν ότι η πίστη στην ομάδα και τις δυνατότητες του μπορεί να κερδίσει το δυνατότερο αντίπαλο αλλά και τα εκατομμύρια που δαπάνησε το ΑΚΕΛ. Το ΑΠΟΕΛ ίσως για πρώτη φορά στην ιστορία του διαχειρίστηκε τις εσωτερικές διαμάχες άμεσα και αποτελεσματικά γεγονός που του επέτρεψε να επικεντρωθεί στο μοναδικό ζητούμενο που ήταν η απόδοση της ομάδας μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Εκεί όπου ο Γιοβάνοβιτς με το επιτελείο του και τους ποδοσφαιριστές πραγματοποίησαν μια ξέφρενη πορεία που μας έκανε πρωταθλητές. Μετά την ισοπαλία με την ΑΠΕΠ στο Τσίρειο στη 13 η αγωνιστική ξεκίνησε το απίστευτο σερί νικών που έκανε ολόκληρη την Κύπρο να υποκλιθεί στην ΟΜΑΔΑ του ΑΠΟΕΛ. Οι αλητείες των Πάουλο Κόστα και Χρίστου αποτέλεσαν την εξαίρεση και σε χρόνο ρεκόρ περιθωριοποιήθηκαν. Άξια αναφοράς είναι και υπομονή που έδειξαν όλοι στον Αρχάγγελο σε θέματα πληρωμών αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες που υπήρχαν αλλά και τις προσπάθειες της διοίκησης Ερωτοκρίτου να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Και τώρα κύπελλο
Η δίψα για το νταμπλ είναι μεγάλη και αυτή εκδηλώθηκε από όλους κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών στο σωματείο. Όλοι αναγνωρίζουν τις δυσκολίες που υπάρχουν αλλά με τη συμπαράσταση του κόσμου και καλή απόδοση μπορούμε να ανατρέψουμε το σκορ του πρώτου αγώνα. Οι επόμενες μέρες προσφέρονται για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία αφού ο αγώνας με την ΑΕΛ περνά σε δεύτερη μοίρα. Η κούραση των παικτών ήταν εμφανέστατη και στον αγώνα με την Ανόρθωση κάτι που προβληματίζει την τεχνική ηγεσία.

Με ΑΕΛ η φιέστα
Η επίσημη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος θα γίνει στον αγώνα με την ΑΕΛ ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα διεξαχθεί την Παρασκευή, 1 η Μαϊου. Και αυτό γιατί στην επόμενη συνεδρία της εκτελεστικής της ΚΟΠ θα εξεταστεί κοινό αίτημα των δυο ομάδων έτσι ώστε να έχουν αρκετές μέρες στη διάθεση τους ενόψει κυπέλλου.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!