Το ΑΠΟΕΛ μονάχα ξέρει

Οι πιθανότητες πρόκρισης ήταν πολύ λίγες και με τέλος του αγώνα επιβεβαιώθηκε ότι η ομάδα μας δεν θα προκριθεί στην επόμενη φάση του Eurochallenge αφού η Ζαντάρ κέρδισε την Έθα. Όλα αυτά όμως είναι ασήμαντα προς την Ελληνική επικράτηση της ομάδας απέναντι στους βρωμισμένους. Ο κόσμος έκανε το καθήκον του και με το παραπάνω κάνοντας το Ελευθερία πραγματική έδρα. Ήταν μια ακόμα αθλητική μάχη όπου η Ελληνική ψυχή έπρεπε να δώσει διαπιστευτήρια και το έπραξε στον μέγιστο βαθμό. Όσο ρομαντικούς και αν μας πουν κάποιοι ο αγώνας δεν ήταν ανάμεσα σε 10 παίκτες που έτρεχαν πάνω κάτω χτυπώντας μια πορτοκαλιά μπάλα. Τα πανό που αναρτήθηκαν, οι εκατοντάδες Ελληνικές σημαίες, ο εθνικός και το όλο σκηνικό που δημιουργήθηκε δεν μπορούσε να οδηγήσει σε κάτι άλλο από τη νίκη. Για αυτό φρόντισαν οι καλαθοσφαιριστές μας που εδώ και μέρες κατάλαβαν ότι ο αγώνας ενάντια στη Καρσιγιάκα ήταν διαφορετικός. Με ηγέτη τον Ντέιβις και άξιους συμπαραστάτες τους Χάναβαν και Λι δείξαμε την απαιτούμενη ψυχραιμία στα καθοριστικά σημεία και στο τέλος ήρθε η νίκη με 82-80.

Σε κανένα σημείο του αγώνα καμία ομάδα δεν κατάφερε να κτίσει διαφορά ασφαλείας έτσι όλα κρίθηκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο όπου το ΑΠΟΕΛ ήταν πιο εύστοχο και με τη συμπαράσταση του κόσμου πήρε τη νίκη που τόσο θέλαμε.

Οι δυο περίπου χιλιάδες οπαδοί μας έφυγαν περήφανοι από το γήπεδο για τη νίκη του ΑΠΟΕΛ και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τα play offs μέσω των οποίων η ομάδα μας πρέπει να κάνει τα πάντα για να υπερασπιστεί τον τίτλο του πρωταθλητή.

ΑΠΟΕΛ: Τιγκς 7, Κόβατς 5, Λι 12(2), Χάναβαν 16, Νεοφύτου, Ντέιβις 23(3), Βίτας, Καλαιτζίδης 1, Μισέτα 5, Μπούλιαν 13(1)

  

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!