Το ΑΠΟΕΛ πάνω από όλους

Οι δηλώσεις του Φοίβου Ερωτοκρίτου από την Κυριακή προδιέγραψαν την εξέλιξη που θα είχε η ιστορία με τον Πάουλο Κόστα. Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής μπορεί να ορκίστηκε το πρωί του Σαββάτου ότι δεν μίλησε με καμία ομάδα αλλά κρίνεται τόσο αναξιόπιστος που ούτε ότι έβαλε στο στόμα του και την μικρή του κόρη δεν είναι αρκετό για να πείσει τη διοίκηση. Το γεγονός ότι ο μάνατζερ του με λεφτά τρίτων πλήρωσε την Ανόρθωση το σχετικό ποσό που απαιτείται για να μείνει ελεύθερος κρίνεται ως πράξη που έρχεται ενάντια στα συμφέροντα της ομάδας μας. Το πώς θα μείνει όσο πιο μακριά από την υπόλοιπη ομάδα ο Πορτογάλος είναι κάτι που θα εξεταστεί από τη διοίκηση αλλά και τον προπονητή.

Ουσιαστικά το μήνυμα που θέλει να στείλει η διοίκηση είναι ότι δεν πρόκειται να ανεχτεί κανέναν ποδοσφαιριστή όσο φιλοχρήματος ή σπάταλος είναι να ενεργεί με τρόπο που προσβάλει την ομάδα. Παράλληλα το ότι ο Κόστα τόσο νωρίς επιβεβαιώσε ότι είναι σκάρτος σαν άνθρωπος διευκόλυνε αφάνταστα την απόφαση για το αν έπρεπε να ανανεωθεί η συνεργασία μαζί του.

Αυτό παράλληλα ανοίγει μια ώρα γρηγορότερα το κεφάλαιο ενίσχυσης αφού η αποχώρηση του σε συνδυασμό με αυτή του Παουλίστα δημιουργούν την ανάγκη για απόκτηση ενός παίκτης που θα μπορεί να δώσει λύσεις στη μεσαία γραμμή. Αξιολογούνται ήδη αρκετές περιπτώσεις παικτών με αυτή του Μπρέσκα να βρίσκεται πολύ ψηλά στη σχετική λίστα.

Ιεραρχικά το πρώτο πράγμα που πρέπει να κλείσει το συντομότερο είναι η ανανέωση της συνεργασίας με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ακόμα και οι επικριτές από την πρώτη του θητεία στην ομάδα μας αποδέχονται τον καταλυτικό ρόλο που είχε ο Σέρβος προπονητής στην πορεία της ομάδας και όλοι θεωρούν την παραμονή του επιβεβλημένη. Το θέμα ίσως κλείσει και τυπικά αυτή την εβδομάδα αφού τόσο η διοίκηση όσο και ο ίδιος ο Γιοβάνοβιτς επιθυμούν συνέχιση της συνεργασίας ενώ το οικονομικό μέρος δε φαίνεται να δημιουργεί οποιεσδήποτε επιπλοκές.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!