ΑΠΟΕΛ Vs Copenhagen 3-1

Διαβάστε όσες φορές θέλετε για να το χορτάσετε. Το ΑΠΟΕΛ ο Θρύλος της Κύπρου μετά την επική νίκη με 3-1 της Κοπεγχάγης βρίσκεται στους ομίλου της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ψυχωμένο, αποτελεσματικό και με σωστή αγωνιστική συμπεριφορά στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ανέτρεψε τα σκορ του πρώτου αγώνα ενώ αντέδρασε σωστά και όταν οι Δανοί μείωσαν σε 2-1 και είχαν την πρόκριση στο χέρι τους.

Το τι έγινε με το σφύριγμα της λήξης δεν μπορεί να περιγραφή με λόγια αφού το κατάμεστο ΓΣΠ ζούσε πρωτόγνωρες στιγμές.

Το όνειρο ξεκίνησε πολύ νωρίς αφού από το 2′ πήρε προβάδισμα στο σκορ θέτοντας τις βάσεις για την πρόκριση. Όταν στο 18′ ο Μιχαήλ ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 2-0 άρχισε να μυρίζει για τα καλά η πρόκριση αλλά τα δεδομένα άλλαξαν λίγα λεπτά μετά όταν ο Εντοι μείωσε σε 2-1. Παρά την αρνητική εξέλιξη η ομάδα μας αντέδρασε σωστά και πριν την ανάπαυλα κατάφερε να πάρει ξανά σκορ πρόκρισης όταν ο Χρύσης με κεφαλιά έκανε το 3-1.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν το πιο αγχώδες σαρανταπεντάλεπτο στην ιστορία της ομάδας μας αφού δεν ξεκινήσαμε καλά. Οι Δανοί μπήκαν πολύ δυνατά κέρδισαν την μάχη του κέντρου και με τον Γκρόνγκιερ που πέρασε στον αγώνα ζήσαμε εφιαλτικές στιγμές. Χρειάστηκαν οι σωτήριες αποκρούσεις του Χιώτη ο οποίος σε τρεις τουλάχιστον περιπτώσεις έβγαλε την μπάλα από τα δίκτυα.

Ο Γιοβάνοβιτς προσπάθησε να βοηθήσει την κατάσταση με τις αλλαγές που έκανε αλλά ούτε και αυτές ήταν ικανές να αλλάξουν ουσιαστικά τη ροή του αγώνα που ήθελε τους Δανούς να κρατούν την μπάλα και να πιέζουν ασφυκτικά.

Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή μετά και την τετράλεπτη καθυστέρηση έφερε το ΑΠΟΕΛ στους ομίλους και τους πάντες να προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν το τεράστιο αυτό επίτευγμα. Οι είκοσι χιλιάδες οπαδοί μας έστησαν τρελό πανηγύρι στις κερκίδες το οποίο μεταφέρθηκε στη συνέχεια στους δρόμους της Λευκωσίας.

Από την ομάδα μας δεν υστέρησε κανένας αλλά ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στον Χιώτη του οποίου οι αποκρούσεις κράτησαν την ομάδα μας ζωντανή την ώρα που δεχόμασταν καταιγισμό επιθέσεων από τους Δανούς. Άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Χρύσης Μιχαήλ ο οποίος πέραν της σπουδαίας δουλειάς που έκανε στο κέντρο ήταν και ο σκόρερ δυο ολόχρυσων τερμάτων.

ΑΠΟΕΛ
Χιώτης, Πουρσαϊτίδης, Ηλία, Κόντης, Μπρούσερ, Μιχαήλ, Μοράις, Κοσόφσκι (81′ Αλεξάνδρου) Χαραλαμπίδης, Ζεβλάκοφ (65′ Σιγκορά), Μιροσάβλιεβιτς (76′ Πίντο)

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!