Το βάρος και πάλι στον Ατόρνο

Κάποιοι μπορεί να το ερμηνεύσουν ως πρόκληση, άλλοι ως ατυχία, άλλοι ως τιμωρία και πάει λέγοντας. Ο Ατόρνο θα είναι για τις επόμενες αγωνιστικές η μοναδική επιλογή για τη στελέχωση της επιθετικής γραμμής αφού το πρόβλημα τραυματισμού του Μπουντιμίρ οδηγεί τον Κροάτη εσπευσμένα σε αρθροσκόπηση. Αν συνυπολογίσουμε και το ότι ο Σολάρι δεν υπολογίζεται εδώ και μήνες από τον Γιοβάνοβιτς γίνεται αντιληπτή η εξάρτηση στον Ατόρνο. Ο Παραγουανός που διανύει την πιο παραγωγική χρονιά της καριέρας του ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες εβδομάδες με τραυματισμούς αλλά οι ειδικές θεραπείες στις οποίες υποβλήθηκε τον καθιστούν πλέον έτοιμο για επιστρέψει στο αρχικό σχήμα. Το πείραμα με τον Μαντούκα στην κουρφή της επίθεσης δεν είχε και τα καλύτερα αποτελέσματα, έτσι ο Γιοβάνοβιτς θα εύχεται να μην πάει κάτι στραβά με τον Ατόρνο.

Από την αρχή της χρονιάς ένα από τα πολλά ρίσκα που πήρε η ομάδα ήταν να μπορέσει να αντέξει μέχρι τον Ιανουάριο σε σχέση με τους παίκτες που θα έδιναν λύσεις στο σκοράρισμα. Ο Αλμείδα δεν μπόρεσε να αντικατασταθεί και πλέον η απόκτηση ενός επιθετικού κρίνεται ως επείγουσα. Αυτό όμως δεν είναι αρκετό αφού υπάρχει η ανάγκη να αποκτηθεί ένας παίκτης που να μπορεί να κάνει τη διαφορά. Κάθε μεταγραφή έχει μια δόση ρίσκου αλλά στην κατάσταση που βρίσκεται ο ΑΠΟΕΛ σήμερα το ρίσκο αυτό πρέπει να ελαχιστοποιηθεί.

Αν αυτό σημαίνει να δαπανηθούν περισσότερα χρήματα γιατί οι παίκτες που ξέρουν την τέχνη του γκολ κοστίζουν, είναι κάτι που πρέπει να αποδεχτεί η διοίκηση. Είναι όμως και η πτυχή του να μπορέσει ο Γιοβάνοβιτς και το επιτελείο να εντοπίσουν τον παίκτη που να δικαιολογεί τη λεγόμενη οικονομική υπέρβαση.

Και στο βάθος το Παραλίμνι

Η ήττα και οι παρενέργειες της δεν επέτρεψαν ακόμα στους οπαδούς μας να ασχοληθούν με τον επόμενο μας αγώνα. Η έναρξη του δευτέρου γύρου μας φέρνει αντιμέτωπους με το Παραλίμνι σε ένα φαινομενικά εύκολο αγώνα. Θα αποδειχτεί τέτοιος όμως αν η ομάδα παρουσιαστεί βελτιωμένη και σοβαρή.

Ο Γιοβάνοβιτς ετοιμάζει αλλαγές σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα αφού πέραν του Ατόρνο, θέση στην εντεκάδα διεκδικεί και ο Μπενασούρ. Σήμερα θα ξεκαθαρίσει και το αν θα επιστρέψει και ο Μπόρδα που αντιμετώπισε ένα πρόβλημα τραυματισμού. Με τον Ζουέλα να αντιμετωπίζει τεράστιες δυσκολίες, ο Γιοβάνοβιτς καλείται να βρει τις ιδανικότερες λύσεις, ελπίζοντας ότι από την πρώτη του χρόνου θα έχει και τον Ολιβέιρα ως επιλογή εντεκάδας.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!