Το βαθμολογικό κέρδος απαιτεί υπέρβαση

Πλησιάζει το νέο μεγάλο ραντεβού του ΑΠΟΕΛ με την σπουδαία Παρί η οποία θεωρείται και το μεγάλο φαβορί για να κερδίσει τον αγώνα. Η ομάδα μας καλείται και πάλι να κάνει ότι περνά από το χέρι της για να έχει βαθμολογικό κέρδος απέναντι στην πρωτοπόρο του ομίλου μας και ένα από τα φαβορί για να φτάσουν μέχρι και τον τελικό της διοργάνωσης. Η απουσία του Ιμπραήμοβιτς δεν κάνει πιο εύκολο το έργο των παικτών του Δώνη όπως ούτε και η ανετοιμότητα των Τιάγκο Σίλβα και κάποιων άλλων παικτών.

Η αισιοδοξία και η πίστη στις δυνάμεις της ομάδας είναι απαραίτητα στοιχεία αλλά θα απαιτηθούν περισσότερα.. Όπως τονίζουν και οι παίκτες στις δηλώσεις τους θα χρειαστεί πάρα πολύ τρέξιμο προκείμενου να μπορέσουν να αντισταθμίσουν  την ανωτερότητα της Παρί που αναπτύσσεται γρήγορα και με κάθε δυνατό τρόπο. Η αλληλοκάλυψη, η πλήρης συγκέντρωση και η αποτελεσματικότητα είναι επίσης ζητούμενα προκειμένου να έρθει μια ακόμα ιστορική επιτυχία.

Είδαμε και στον αγώνα με τον Άγιαξ ότι κάθε λάθος τιμωρείται και πως χρειάζεται να είμαστε φοβερά αποτελεσματικοί στις λίγες αλλά ξεκάθαρες ευκαιρίες που βρίσκουμε για το γκολ. Είναι για αυτό που απαιτείται όπως συγκεκριμένοι παίκτες κάνουν το κάτι παραπάνω..

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!