Το βιογραφικό του Kamil Kosowski

Στο ακουστικό για Κοσόφσκι

Όπως γράφτηκε από χτες ο Πολωνός Καμίλ Κοσόφσκι είναι ο παίκτης που επέλεξαν διοίκηση και τεχνική ηγεσία για να καλύψει το κενό που δημιούργησε η φυγή του Ζε Κάρλος και ο τραυματισμός του Πίντο. Ο 30χρονός ακραίος μέσος έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα μας αλλά δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα του, γεγονός που μέχρι στιγμής αποτρέπει την τελική συμφωνία. Ο Κοσόφσκι διαβεβαιώνει την πλευρά μας ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα στο να εξασφαλίσει την ελευθέρα του, κάτι το οποίο απαιτείται αν θα ντυθεί στα γαλαζοκίτρινα αφού η ομάδα μας δεν επιθυμεί την καταβολή οποιουδήποτε ποσού σε τρίτους.

Αν όλα πάνε καλά σήμερα το όλο θέμα θα κλείσει θετικά ενώ αν για οποιοδήποτε λόγο ο Κοσόφσκι καθυστερήσει να εξασφαλίσει την ελευθέρα του, θα αναγκαστούμε να αρχίσουμε το ψάξιμο και πάλι. Μπορεί λοιπόν ο Κοσόφσκι να διαβεβαιώνει ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα αλλά επειδή το ίδιο συνέβηκε και με τον Μπρέσκα υπάρχει μια σχετική ανησυχία.

>

Αν όλα πάνε καλά και το όλο θέμα κλείσει τότε θα μπουν στο τελικό τους στάδιο και οι προσπάθειες για απόκτηση ενός ακόμα επιθετικού. Και αυτό γιατί παρόλο που ο Ζεβλάκοφ ικανοποιεί πλήρως την τεχνική ηγεσία, φαίνεται να υπάρχει η ανάγκη για απόκτηση ενός ακόμα παίκτη που να ξέρει να στέλνει την μπάλα στα δίκτυα.

Season

Club

Games

Goals

1995/96

Gwarek Zabrze

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!