Το βιογραφικό του Paoulista

Plan B: Παουλίστα

Ο μεγάλος πόθος δεν έγινε εφικτός αφού η περίπτωση του Ντανίλο Σακραμέντο αποδείχτηκε πολύ δύσκολη γεγονός που ανάγκασε τη διοίκηση να στραφεί στο εναλλακτικό της πλάνο. Όπως γράψαμε από το πρωί το πλάνο αυτό αφορούσε δυο καλές περιπτώσεις παικτών από την Πολωνία και οι τελευταίες πληροφορίες ( Super Sport FM ) θέλουν τον Βραζιλιάνο Jean Francisco Rodrigues ή Paoulista να έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα μας. Ο Paoulista αναμένεται στην Κύπρο ξημερώματα Σαββάτου και έχει ήδη υπογράψει το σχετικό προσυμφωνητικό κάτι που σημαίνει ότι πολύ δύσκολα θα χαλάσει η μεταγραφή του. Πρόκειται για 30χρονο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό που αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια και στα δυο άκρα της επίθεσης και τα τελευταία 3 χρόνια αγωνίζεται με επιτυχία στη Βίσλα Κρακοβίας.

Με την Πολωνική ομάδα που φέτος κατέκτησε το πρωτάθλημα ο Παουλίστα είχε 23 συμμετοχές, ενώ σημείωσε και 5 τέρματα. Για όσους θυμούνται ο Βραζιλιάνος προτάθηκε και πέρσι αλλά η περίπτωση δεν προχώρησε αφού ο παίκτης δεσμευόταν με συμβόλαιο.

>

Η απόκτηση του Παουλίστα και το γεγονός ότι αγωνίζεται σε θέσεις που αγωνίζονται επίσης οι Χαραλαμπίδης και Ζε Κάρλος, δημιουργεί κάποια ερωτηματικά τα οποία αφορούν περισσότερο τον τελευταίο. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό ο Ζε Κάρλος φτάνει αύριο στην Κύπρο και αναμένεται να ξεκαθαρίσει το όλο θέμα που έχει δημιουργηθεί με την άρνηση του αρχικά να έρθει στην Κύπρο.

Σε μια άλλη εξέλιξη αρκετούς πόντους φαίνεται να κερδίζει η περίπτωση του επίσης μεσοεπιθετικού Γκονζάλες που πέρσι αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό. Το πιο αρνητικό στοιχείο για τον Γκονζάλεζ είναι ότι από τον περασμένο Ιανουάριο που εγκατέλειψε την ομάδα του Τακτακαλά δεν έχει αγωνιστεί πουθενά.

Το βιογραφικό του Paoulista

Season

Club

Games

Goals

1998/99

Farense

27

3

1999/00

Sporting Braga

6

0

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!