Το γνωστό σκηνικό και δεδομένα

Η νέα πρόκληση για την ομάδα μας ονομάζεται Ολυμπιακός και ζητούμενο ως συνήθως είναι η νίκη. Κατ’ ακρίβεια στο ΑΠΟΕΛ εδώ και καιρό ζητούμενο δεν είναι μόνο οι νίκες αλλά και οι καλές εμφανίσεις. Είναι για αυτό που μετά την τελευταία νίκη επί της Δόξας κάποιοι, με πρώτο και καλύτερο τον Γιοβάνοβιτς έστειλαν μήνυμα αφύπνισης. Και αυτό γιατί η μέτρια εμφάνιση στον συγκεκριμένο αγώνα και η αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας στο πρώτο κυρίως ημίχρονο έστειλαν ανησυχητικά μηνύματα. Οι ποδοσφαιριστές παρουσίασαν μια χαλαρότητα που έδωσε τη δυνατότητα στους αντιπάλους να προηγηθούν στο σκορ και να πιστέψουν στο βαθμολογικό κέρδος, άσχετα αν στο τέλος τους έμειναν οι εντυπώσεις.

Ο Γιοβάνοβιτς τόνισε χτες και δημόσια ότι ο αγώνας με τον Ολυμπιακό δεν θα είναι εύκολος αφού πρόκειται για μια αρκετά καλή ομάδα που σε κάποια πράγματα θυμίζει τη Δόξα. Το σερί τους χωρίς ήττα έστω και να είναι γεμάτο με ισοπαλίες δείχνει ότι πρόκειται για μια ομάδα που θα πέσει μαχόμενη. Το ΑΠΟΕΛ θα πρέπει από την αρχή να αποδείξει ότι δεν είναι διαθετημένο να κάνει οποιοδήποτε δώρο στον συμπολίτη του.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος ο Μαρσίνιο θεωρείται έτοιμος και λογικά θα συμπεριληφθεί στην αποστολή και υπό προϋποθέσεις ίσως πάρει και χρόνο συμμετοχής. Ένα από τα πράγματα που όπως καταλαβαίνουμε προβληματίζουν τον προπονητή μας είναι το αν θα επιμείνει στη διάταξη 4-4-2 με τους Σολάρι και Αλμέιδα ή αν θα παρατάξει την ομάδα με ενισχυμένο κέντρο. Τα προβλήματα που παρατηρήθηκαν στον τελευταίο αγώνα σχετίζονται και με το ότι δεν βρίσκουμε ακόμα τις απαιτούμενες λύσεις όταν ο αντίπαλος πιέζει σε όλο το γήπεδο αφού σπάζουν εύκολα οι τρεις γραμμές.

Ο Τρισκόφσκι χτυπά με αξιώσεις θέση στο αρχικό σχήμα αφού δείχνει και είναι υπερπολύτιμος, ενώ η περίπτωση να δούμε περισσότερες αλλαγές δεν μπορεί να αποκλειστεί αν αναλογιστούμε ότι ο Πουρσαϊτίδης χρειάζεται να προσεχθεί αφού φορτώνει και λόγω Εθνικής πολλά λεπτά.

Σέρβικος μεταγραφικός ελιγμός
Το μπελά που θα του προκαλούν για τους επόμενους δυο μήνες προσπάθεια να αγοράσει ο Γιοβάνοβιτς στη τελευταία του συνάντηση με τους δημοσιογράφους. Μιλώντας για το καυτό θέμα της μεταγραφικής ενίσχυσης είπε ότι δεν έχει μεγάλες απαιτήσεις, προφανώς γιατί θεωρεί ότι η ομάδα έχει ποσοτικά και ποιοτικά τους παίκτες που θα διατηρήσουν το ΑΠΟΕΛ στην κορυφή μέχρι τέλους.

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΛΑ ΜΕ €100 ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗ BETSSON.COM

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!