Το γνωστό σκηνικό με Αλωνεύτη

Συμπληρώθηκαν 11 μέρες από τότε που ο Στάθης Αλωνεύτης ένιωσε κάποιες ενοχλήσει στη μέση του. Την επόμενη μέρα για καθαρά προληπτικούς λόγους και επειδή ο αντίπαλος.. το επέτρεπε ο παίκτης έμεινε εκτός αποστολής στον αγώνα με τον Οθέλλο. Οι εκτιμήσεις άρχισαν να διαψεύδονται όταν ακολούθησε η ενσωμάτωση του Αλωνεύτη στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αφού οι πόνοι δεν υποχώρησαν. Αυτό συνεχίστηκε μέχρι και χτες αφού με την επιστροφή του στις προπονήσεις της ομάδας μας ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα που ουσιαστικά περιλαμβάνει ασκήσεις στο γυμναστήριο. Το νέο πρόβλημα του Αλωνεύτη έρχεται να υπενθυμίσει και να επιβεβαιώσει ότι κανένας τραυματισμός του δεν πρέπει να θεωρείται επιφανειακός αφού πρόκειται για παίκτη ο οποίος χρειάζεται περισσότερο χρόνο από τον σύνηθες για να επανέλθει.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση το πρόβλημα θεωρείται και ύπουλο αφού περαιτέρω επιδύνωση του θα αυξήσει το διάστημα αποχής ενώ είναι και σε σημείο που εμποδίζει τον παίκτη να κάνει τα πράγματα που θέλει μέσα στο γήπεδο.

Ο παροπλισμός του Αλωνεύτη σε μια περίοδο που αρκετοί παίκτες δεν είναι σε καλή κατάσταση δημιουργεί θέμα και είναι για αυτό που οι υπεύθυνοι πρέπει να χειριστούν τα πάντα με προσοχή και υπεύθυνα. Όσον αφορά τους οπαδούς μας θα πρέπει να κάνουν υπομονή!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!