Το γνωστό σκηνικό

Πάει να γίνει συνήθεια πλέον το διοικητικό αδιέξοδο στο σωματείο ΑΠΟΕΛ αφού κάθε χρόνο τέτοια εποχή διαμορφώνεται ένα σκηνικό όπου κανείς δεν ενδιαφέρεται να ασχοληθεί σοβαρά με το όλο θέμα. Η απόφαση του Πρόδρομου Πετρίδη να μην υποβάλει υποψηφιότητα έφερε αναγκαστική παράταση στην υποβολή υποψηφιοτήτων και κανείς δεν ξέρει τι θα φέρει η επόμενη μέρα. Ο Πετρίδης αν και ήταν αυτός που έκανε τη σχετική συμφωνία με τη cyta δεν μπόρεσε να συγκεντρώσει τον απαιτούμενο αριθμό συνεργατών που ήθελε, ενώ ούτε και ο ίδιος είναι ιδιαίτερα ζεστός στο να παραμείνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Το σωματείο τα τελευταία 10 χρόνια ακολουθεί μια πτωτική πορεία και αν εξαιρέσουμε κάποιες χρόνιες αναλαμπές που οδήγησαν σε τίτλους στην καλαθόσφαιρα, το όλο σκηνικό αποδυκνύει ότι η συντριπτική πλειοψηφία όλων μας ενδιαφέρεται μόνο για το ποδόσφαιρο. Η προσωρινή αναστολή του πετοσφαιρικού τμήματος δείχνει να είναι μόνιμη ενώ τα χρέη κάθε χρόνο αυξάνονται.

Οι δέκα περίπου παράγοντες που παραδοσιακά ασχολούνται με το σωματείο το παλεύουν, αλλά και οι κατά καιρούς μεταξύ τους κόντρες αποδεικνύουν ότι πάντα θα βρίσκουμε αφορμές για εμφύλιους.

Αύριο λήγει η νέα προθεσμία που δόθηκε για υποβολή υποψηφιοτήτων ενόψει της γενικής συνέλευσης της Δευτέρας και παρά το ότι υπάρχει κάποια κινητοποίηση κανένας δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι θα προκύψει μια ισχυρή διοίκηση. Αναμονή λοιπόν για όσους ενδιαφέρονται ακόμα για τα τεκταινόμενα στο καημένο το σωματείο…

_____________________________________________________________________

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ
ΞΕΚΙΝΑΜΕ…Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΣΤΟ ΠΟΣΤΟ ΤΟΥ

Τα ψέματα έχουν και επίσημα τελειώσει. Την Πέμπτη 08/07/10 και ώρα 19:30 στο ΓΣΠ, ο αυτοκράτορας του Κυπριακού ποδοσφαίρου ΑΠΟΕΛ κάνει τα πρώτα του αποκαλυπτήρια απέναντι σε ομάδα της λεμεσού.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!