Το γράψιμο της ΚΟΠ στον ΑΠΟΕΛ

Ο προβληματισμός του Ιβάν για το θέμα Μπόρδα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος. Είναι η πρώτη φορά που ο προπονητής μας αναγκάζεται να εκφράσει την απογοήτευση του (για να μην πούμε αηδία) για την αντιμετώπιση  που τυγχάνει ο ΑΠΟΕΛ από την ΚΟΠ.Η απογοήτευση του Ιβάν είναι μια επέκταση των συναισθημάτων που επικρατούν ανάμεσα στους κύκλους των διοικητικών στελεχών του ΑΠΟΕΛ μετά και το χτεσινό γράψιμο της ΚΟΠ στην επιστολή με την οποία ζητούσαμε να εκδικαστεί η υπόθεση Μπόρδα το συντομότερο. Η επιστολή εστάλει χτες το μεσημέρι στην ΚΟΠ και συγκεκριμένα στους Ανθούλλη Μυλωνά, Αριστοτέλη  Βρυωνίδη και τα άλλα μέλη της  Εκτελεστικής Επιτροπής ζητώντας τους να εξετάσουν ως επείγον το όλο θέμα στην χτεσινή συνεδρία.  Αντί αυτού,  ο ελεγχόμενος περίγυρος του Κουτσοκούμνη, αγνόησε εντελώς τον ΑΠΟΕΛ αποφεύγοντας να εντάξει το θέμα στην χτεσινή συνεδρία.  Αυτό, χωρίς να δώσει ουδεμία απάντηση στην επιστολή της ομάδας μας όσον αφορά το αίτημά της.

Παράλληλα, σε μια εκδικητική επίδειξη αντιΑΠΟΕΛισμού, και με τον πλέον προκλητικό τρόπο η Δικαστική Επιτροπή της ΚΟΠ τιμώρησε την ομάδα Φουτσαλ του Σωματείου μας με την εξοντωτική ποινή των 3ων αγωνιστικών κεκλισμένων.

Το Σωματείο ΑΠΟΕΛ είχε ζητήσει να παρουσιαστεί με δικηγόρο για να υποστηρίξει τ θέση του όσον αφορά την καταγγελία για σοβαρά επεισόδια χτες, όμως η ΚΟΠ αρνήθηκε να γίνει ακρόαση. Το ίδιο σενάριο είχε διαδραματιστεί και με την υπόθεση Χατζηλιασή που η ΚΟΠ και πάλι το αρνήθηκε.

Από την άλλη πλευρά, ο αντιπρόεδρος της ΚΟΠ κ. Σάντης, παρουσιάστηκε χτες στην Δικαστική Επιτροπή με Δικηγόρο για την υπόθεση εξύβρισης που κατηγορείται. Παρόλο που η υπόθεση μεταφέρθηκε για μελλοντική συνεδρία η Δικαστική δεν έφερε καμοία ένσταση στον Ανορθωσιάτη παράγοντα της Ομοσπονδίας να υπερασπίσει την θέση του μέσω ακρόασης.

Το συγκεκριμένο περιστατικό δεν είναι μεμονωμένο και οι διοικήσεις σωματείου και εταιρείας καλούνται να καθορίσουν ένα πλάνο με το οποίο θα αντιμετωπίσουν άμεσα τον προκλητικό τρόπο με τον οποίο άτομα που μπήκαν στην ομοσπονδία λόγω ΑΠΟΕΛ πλέον νιώθουν παντοδύναμοι σε βαθμό που να μην μας υπολογίζουν.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!