Το δίλημμα για Μαντούκα

Ο προπονητής μας είδε πολλά και διάφορα στους τελευταίους αγώνες τα οποία λογικά θα του προκαλούν μεγάλα διλήμματα όσον αφορά τους παίκτες που θα επιλέξει για τον αγώνα της χρονιάς. Το βασικό ερώτημα που τίθεται είναι κατά ποσό θα εμπιστευτεί τους πιο έτοιμους ή αυτούς που έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας. Όπως καταλαβαίνετε υπάρχουν δυο τουλάχιστον περιπτώσεις όπου τίθεται θέμα και η απόφαση του προπονητή θα καθορίσει πολλά. Η πιο χαρακτηριστική και δύσκολη περίπτωση είναι αυτή του Μαντούκα. Ο Βραζιλιάνος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σήκωσε σε αφύσικο βαθμό το επιθετικό βάρος και όχι μόνο. Ο πιο ποιοτικός μας παίκτης έδωσε πολλές δυνάμεις όταν κάναμε το μεγάλο αήττητο σερί και είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας. Όλα αυτά φαίνεται ότι έχουν γίνει με κόστος αφού ο Μαντούκα τον τελευταίο καιρό δείχνει επηρεασμένος από την υπερπροσπάθεια, ενώ έχει προστεθεί και ο τραυματισμός που τον κράτησε εκτός με την Ανόρθωση.

Αν και το 8-1 δεν μπορεί να είναι κριτήριο το δίδυμο Ντε Βινσέτι και Σιέρινταν δείχνει να είναι ιδανικό ενόψει και του αγώνα στο Τσίρειο. Ο Ιρλανδός έδειξε και στον αγώνα με την Ομόνοια ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση ενώ ο Ντε Βινσέτι δείχνει να είναι ο ιδανικός παρτενέρ οποιουδήποτε.  Ο Ιρλανδός και ο Αργεντινός δίνουν στην ομάδα την απαραίτητη κίνηση και ταχύτητα, στοιχείa που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στο να κερδίσουμε την Αελ.

Αν ο Μαντούκα δεν πάρει θέση ως ένας εκ των δυο επιθετικών θεωρείται ακόμα πιο δύσκολο να ξεκινήσει τον αγώνα αγωνιζόμενος ως αριστερός μέσος. Και αυτό γιατί τα άκρα της Αελ είναι το μεγάλο της ατού, με τους Αϊρόσα και Μοντεϊρο να κάνουν σχεδόν τα πάντα από τη συγκεκριμένα πλευρά. Θα απαιτηθεί λοιπόν η παρουσία ενός παίκτης στο αριστερό μας άκρο που θα μπορεί να έχει πολλές και καλές επιστροφές έτσι ώστε να δίνει βοήθειες στον Αντωνιάδη.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!