Το δίλημμα Μπόρδα

Το απόγευμα την Πέμπτης με καθυστέρηση μιας εβδομάδας η δικαστική επιτροπή θα εξετάσει την περίπτωση της άδικης αποβολής του Μπόρδα στον αγώνα με την Αελ. Στη συνεδρία αναμένεται να ενεργοποιηθεί το άρθρο 21 των πειθαρχικών κανονισμών έτσι ώστε να μην ισχύσουν οι νομικές συνέπειες της αποβολής. Το ότι η δικαστική θα πάρει αυτή την απόφαση θεωρείται δεδομένο  γεγονός που θεωρητικά θα ανοίξει το δρόμο για συμμετοχή του Ισπανού αμυντικού στον αγώνα με την Ανόρθωση. Λέμε θεωρητικά γιατί όπως αναφέραμε και την περασμένη εβδομάδα υπάρχει σοβαρός προβληματισμός σε επίπεδο διοίκησης στο κατά πόσο η Ανόρθωση δεν θα προχωρήσει σε ένσταση για παράνομη συμμετοχή του Μπόρδα. Ραφαήλ και Πολυδώρου που χειρίζονται το θέμα θεωρούν πως μια τέτοια ένσταση δεν μπορεί να δικαιωθεί από την άλλη όμως δεν θέλουν να μπούμε σε νομικές μάχες, έχοντας και τη δικαστική επιτροπή να λειτουργεί βάσει των επιθυμιών και συμφερόντων του Κουτσοκούμνη.

Ο Γιοβάνοβιτς είναι ενήμερος για το όλο θέμα και το δίλημμα που επικρατεί και είναι για αυτό που ακόμα και σήμερα δεν μπορεί να ξέρει αν μπορεί να υπολογίζει τον παίκτη για τον αγώνα του Σαββάτου. Μπορεί να επέξεργάζεται πλάνο χωρίς τον Ισπανό αλλά θέλει και αυτός με τη σειρά του να γνωρίζει το συντομότερο δυνατό την απόφαση της διοίκησης για να προσαρμοστεί.

Με αυτά τα δεδομένα η διοίκηση θα περιμένει την Πέμπτη να επιβεβαιωθεί η ακύρωση των νομικών συνεπειών της αποβολής και την Παρασκευή θα παρθεί η τελική απόφαση. Οι πιθανότητες να αγωνιστεί ο Μπόρδα είναι με τα σημερινά δεδομένα μοιρασμένες.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!