Το δεύτερο τεστ σοβαρότητας

Στο πρώτο τεστ ουσιαστικά αποτύχαμε αφού το 0-0 στο ΓΣΖ θεωρήθηκε από όλους ως ένα κακό αποτέλεσμα που καθιστά τον σημερινό επαναληπτικό σημαντικό. Και σήμερα ο ΑΠΟΕΛ είναι το ακλόνητο φαβορί για να κερδίσει την Αλκή και να περάσει στην επόμενη φάση αλλά αυτό θα πρέπει να αποδειχτεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η νίκη στο πρωτάθλημα προ ημερών και ο τρόπος που ήρθε πρέπει να αποτελέσουν παράδειγμα για επανάληψη και όχι ακόμα ένα στοιχείο εφησυχασμό που θα οδηγήσει στον αποκλεισμό! Προκειμένου να δούμε τον ΑΠΟΕΛ που πρέπει ο Δώνης θα αποφύγει τα πειράματα και τις μαζικές αλλαγές του πρώτου αγώνα. Ο Χιώτης θα είναι και πάλι βασικός από τη στιγμή που ο Πάρντο είναι εκτός αποστολής ενώ στο δεξί άκρο της άμυνας θα επανέλθει ο Σέρτζιο. Κακά και Ολιβέιρα θα προσθέσουν ακόμα έναν αγώνα μαζί στο κέντρο της άμυνας με τον Αντωνιάδη να παραμένει αριστερά.

Το 4-4-2 πρέπει να θεωρείται δεδομένο και το ζητούμενο είναι αν ο Ντε Βινσέτι θα είναι ο ένας εκ των δυο επιθετικών ή αν θα μείνει στον πάγκο και αγωνιστεί επειδή δεν μας βγαίνει ο αγώνας! Ο Αργεντινός δεν έπιασε τη γνωστή του απόδοση στον τελευταίο αγώνα αλλά είναι ο παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Μοράις και Βινίσιους δύσκολα μπορούν να βγουν από την εντεκάδα έστω και αν ο Αρτυματάς το παλεύει, ενώ απαραίτητος θεωρείται ο Αλωνεύτης προκειμένου να είμαστε απειλητικοί από τα άκρα.

Σαντίν και Σιέρινταν αναζητούν με τη σειρά του περισσότερο χρόνο συμμετοχής προκειμένου να ξεμπουκώσουν για καλά. Ο Βραζιλιάνος πέτυχε και γκολ στον τελευταίο αγώνα ενώ ο Ιρλανδός όποτε αγωνιστεί είναι θετικός.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!