Το ζητούμενο για Δώνη και Μπουντιμίρ

Μια από τις πρώτες έγνοιες του κόσμου και μερίδας των μμε με την πρόσληψη του Δώνη στον ΑΠΟΕΛ ήταν να θυμηθούν το πρόσφατο επεισοδιακό παρελθόν τους. Ανέτρεξαν λοιπόν στην περσινή δήλωση του Δώνη ο οποίος ως προπονητής του Παοκ αποκάλεσε τον Μπουντιμίρ απατεώνα γιατί προτίμησε τον ΑΠΟΕΛ αντί την τότε ομάδα του. Επιμέρους και επίσης αχρείαστη παρελθοντολογία ήταν η στάση που τήρησε τότε ο Τάκης Αντωνίου. Το ζητούμενο για  τον Δώνη και τον Μπουντιμίρ  δεν είναι οι δηλώσεις που έγιναν για σκοπούς εντυπώσεων πριν ένα χρόνο αλλά το πώς θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Όσο εξωφρενικό και αν ακούεται για τους περισσότερους από εμάς Δώνης και Γιοβάνοβιτς έδωσαν μάχη για το ποιος θα εξασφάλιζε την υπογραφή του Κροάτη επιθετικού με τον παίκτη να προτιμά τον ΑΠΟΕΛ. Αυτή είναι η ουσία του τι έγινε στο παρελθόν όπως επίσης και το ότι ο παίκτης μέχρι στιγμής δεν μπόρεσε να βοηθήσει σχεδόν καθόλου.

Ο Κροάτης στον πρώτο χρόνο παρουσίας του αμφισβητήθηκε έντονα ενώ και φέτος δεν ξεκίνησε καλά αφού ακόμα και πριν τραυματιστεί ο Σέρτζιο έδειξε να μην τον υπολογίζει  καθόλου.

Μπορεί λοιπόν ο Μπουντιμίρ να αναγεννηθεί υπό την καθοδήγηση ενός προπονητή που πιστεύει στην αξία του;

Τι μπορεί να δώσει στην ομάδα ένας επιθετικός που σκοράρει σπάνια αλλά κάνει καλά κάποια άλλα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο;

Αυτά είναι τα ουσιαστικά ερωτήματα που θα απαντηθούν τους επόμενους μήνες μέσα στο γήπεδο και όχι με σκηνοθετημένες δηλώσεις που διαρρέουν από πλευράς γραφείου τύπου.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!