Το ζητούμενο δεν είναι η μεταγραφή

Η δυσκολία να διατηρήσουμε το +5 ή και το όποιο προβάδισμα από τον Απόλλωνα ανέδειξε τις αγωνιστικές αδυναμίες της ομάδας τα οποία για αρκετούς χρονολογούνται. Χρονολογούνται γιατί σχετίζονται με το ότι συγκεκριμένοι παίκτες δεν μπορούν εδώ και μήνες να προσφέρουν τα αναμενόμενα με αποτέλεσμα να δημιουργούνται αλυσιδωτά προβλήματα. Η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί αφού αν συμβεί κάτι τέτοιο ενδεχομένως να γίνουν ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα. Όπως αναφέραμε και χτες το ζητούμενο αυτή τη στιγμή δεν είναι ποιος παίκτης θα αποκτηθεί και πότε θα έρθει στον ΑΠΟΕΛ αφού η περίφημη βελτίωση που όλο ακούμε αλλά δεν βλέπουμε θα έρθει από το υφιστάμενο ρόστερ.

Η ομάδα μας αδυνατεί να σταθεροποίηση την απόδοση της στα επιθυμητά επίπεδα και να λειτουργήσει με έναν τρόπο που θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες όλων γιατί στερείται σε τεράστιο βαθμό την καθοριστική βοήθεια από συγκεκριμένους παίκτες.

Ο Αλωνεύτης είναι η πιο χαρακτηριστική περίπτωση αφού πρόκειται για έναν παίκτη βαρόμετρο που μέχρι στιγμής δεν έχει προσφέρει ούτε το 10% αυτών που μπορεί. Δεν είναι της ώρας να θυμίσουμε όσα έχουν συμβεί από τον περασμένο Απρίλιο. Το σημαντικό είναι ότι εδώ και μερικές εβδομάδες είναι καλά και πως αν καταφέρει να έχει ικανοποιητικό αριθμό συμμετοχών θα βοηθήσει την ομάδα.

Εφραίμ και Ντε Βινσέτι είναι οι άλλοι δυο που ενώ είναι δεδομένο ότι μπορούν να βοηθήσουν πολύ περισσότερο δεν τον πράξει. Ο ΑΠΟΕΛ δυσκολεύεται να γίνει δημιουργικός στο μεσοεπιθετικό κομμάτι και οι συγκεκριμένοι παίκτες μπορούν να παίξουν καταλυτικό ρόλο αν βρεθούν σε κατάσταση ετοιμότητας. Για τον Αργεντινό εξακολουθούν να υπάρχουν ερωτηματικά αφού το πρόβλημα στους κοιλιακούς είναι τέτοιο που τον κρατά εκτός τις τελευταίες 3 εβδομάδες οπότε υπάρχει ένα ερωτηματικό για το πότε και σε τι κατάσταση θα επανέλθει.

Ρίισε, Τζιμπούρ, Σιέρινταν είναι οι επόμενοι στη σειρά και το πράγμα πάει λέγοντας!

Γίνεται λοιπόν αντιληπτό ότι η κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου πρωταθλήματος περνά μέσα από τη σωστή διαχείριση του υφιστάμενου ρόστερ.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!