Το ζητούμενο με τον κόσμο

Οι εναπομείναντες εντός έδρας αγώνες  του Champions League με Παρί και Μπαρτσελόνα αποτελούν χωρίς αμφιβολία δύο από τους σημαντικότερους αντιπάλους που κληρώθηκε να αγωνιστεί ο ΑΠΟΕΛ στην πρόσφατη ιστορία του. Από μόνο του το όνομα, αλλά και η λάμψη των αστέρων που αγωνίζονται στις ομάδες αυτές  αποτελούν ένα τεράστιο πόλο έλξης για κάθε φίλαθλο να έρθει στο γήπεδο και να δει τους μεταξύ μας αγώνες από κοντά. Ο κόσμος που θα βρεθεί στις κερκίδες του ΓΣΠ ενόψει των συγκεκριμένων αναμετρήσεων σε καμία περίπτωση δεν συμβαδίζει  με τον όγκο των οπαδών της ομάδας μας που πάει γήπεδο κάθε εβδομάδα για τους αγώνες πρωταθλήματος.

Το μεγαλύτερο στοίχημα του ΑΠΟΕΛ δεν είναι να γεμίσει τα γήπεδα σε αυτά τα δύο παιχνίδια, ούτε να αποκομίσει τα μεγαλύτερα πιθανά έσοδα από τα εισιτήρια των αγώνων αυτών. Ο πιο δύσκολος αλλά ταυτόχρονα και ουσιαστικός στόχος είναι να καταφέρει να φέρει τον κόσμο των αγώνων του Champions League και στους αγώνες πρωταθλήματος.

Τα αυξημένα εισιτήρια διαρκείας είναι σίγουρα  γεγονός ,που όμως έχει να κάνει με το οικονομικό κομμάτι και όχι με το αγωνιστικό και την νοοτροπία που θα ήθελε να επιβάλει η ομάδα μας.  Η τιμολόγηση των πακέτων του Champions League έσπρωξε αρκετούς ΑΠΟΕΛίστες στην αγορά εισιτηρίων διαρκείας, κάτι που εν μέρει επιβεβαιώνει ότι θα βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας στους εντός έδρας αγώνες της στο πρωτάθλημα.

Για να μπορέσει η προσπάθεια μετατροπής της μάζας του κόσμου που έρχεται στους αγώνες του Champions league σε οπαδούς που θα βρεθούν και στις κερκίδες απέναντι σε ομάδες όπως ή Δόξα, η Αγία Νάπα και ο Οθέλλος θέλει δουλειά, τακτική και σωστή προσέγγιση.

Ο ΑΠΟΕΛ είναι η πρώτη ομάδα σε εισιτήρια τα τελευταία χρόνια έχοντας διαθέσει 113,726 εισιτήρια την περσινή περίοδο και 124,562 την προπέρσινη. Οι διάφορες τιμωρίες της έδρας δεν βοηθούν στο να βγάλουμε ρεαλιστικά συμπεράσματα στο κατά πόσο η τάση είναι αυξητική , πτωτική ή αμελητέα.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να φέρει πολύ περισσότερο κόσμο στο γήπεδο  στις εγχώριες αναμετρήσεις και προς αυτό την κατεύθυνση θα πρέπει να στοχεύσει. Για παράδειγμα με κάθε πακέτο του Champions League μπορεί κάποιος να αγοράσει ένα κανονικό εισιτήριο για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα με τη Σαλαμίνα στη μισή τιμή.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!