Το ηφαίστειο μεγαλώνει

Η διοίκηση ενημέρωσε σήμερα ότι έσπασε το φράγμα των 8000 εισιτηρίων διαρκείας. Στη σχετική ανακοίνωση μας θυμίζει όλα όσα έχουν συμβεί τους τελευταίους εννέα μήνες και τα οποία οδήγησαν τον ΑΠΟΕΛ από ένα φοβερό αγωνιστικό και οικονομικό αδιέξοδο στην απόλυτη καταξίωση. Για να γίνει εφικτή η απόλυτη ανατροπή στην περσινή χρονιά αλλά και για να εκπληρώσουμε τον τεράστιο στόχο των ομίλων η συνεισφορά του κόσμου ήταν καθοριστική. Τα εισιτήρια διαρκείας αποτελούν το μεγαλύτερο εισόδημα για την εταιρεία ΑΠΟΕΛ ενώ το μεγαλύτερο μέρος αυτών των χρημάτων μπαίνει στο ταμείο σε μια χρονική περίοδο που η ομάδα το έχει τρομερή ανάγκη. Αυτό έγινε και φέτος με τρόπο που η διοίκηση Πετρίδη μπόρεσε να υλοποιήσει τον προγραμματισμό.

Είναι για αυτό που ο κόσμος πρέπει να νιώθει περήφανος αφού η συνεισφορά του στα επιτεύγματα της ομάδας μας είναι καθοριστικός. Ο πήχης των προσδοκιών μπαίνει συνεχώς όλο και πιο ψηλά και είναι αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε. Το ΓΣΠ πρέπει να αποτελεί μια καυτή έδρα κάθε εβδομάδα έτσι ώστε να πετύχουμε και τους φετινούς μας στόχους.

Μόνο έτσι θα θέσουμε ισχυρές βάσεις για μια παντοκρατορία..

H σχετική ανακοίνωση της διοίκησης:

Η βαθμολογική ανατροπή της περσινής χρονιάς στο πρωτάθλημα, ήταν ένα από τα σημαντικότερα επιτεύγματα στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ σε ότι αφορά σε τοπικό επίπεδο. Η κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος μετά από 65 χρόνια και η επιτυχία του Double μετά από 18 χρόνια ήταν το καλύτερο επιστέγασμα για μια χρονιά που θα έχει ξεχωριστή σελίδα στην ιστορία της ομάδας.

Η προσπάθεια της διοίκησης μετά τις περσινές επιτυχίες ήταν να στελεχώσει το ρόστερ με τέτοιο τρόπο έτσι  ώστε να δώσει όλα τα εχέγγυα στον προπονητή για να πετύχει πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Ταυτόχρονα να δημιουργήσει μια ομάδα που θα είχε την ποιότητα και την διάρκεια για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Ο πρώτος στόχος έχει ήδη επιτευχθεί.

Το πιο ισχυρό κομμάτι του παζλ για να γίνει το πλάνο της διοίκησης πραγματικότητα, ήταν να υπάρξει η ανάλογη υποστήριξη από τον κόσμο. Και αυτό θα μπορούσε να εκφραστεί σε διάρκεια χρόνου, μόνο με την αγορά πακέτων διαρκείας. Με την εξασφάλιση δηλαδή μιας μόνιμης θέσης, δίπλα στην ομάδα και στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, καθόλη την διάρκεια του πρωταθλήματος.
Είμαστε πλέον στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο κόσμος της ομάδας έχει πετύχει την δική του ξεχωριστή επίδοση. Σήμερα τα εισιτήρια διαρκείας της ποδοσφαιρικής περιόδου 2014-15 έχουν ξεπεράσει τις 8,000. Είναι η μεγαλύτερη διάθεση που έχει επιτευχθεί ποτέ στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ.
Ως διοίκηση της εταιρείας ΑΠΟΕΛ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κάθε φίλο της ομάδας ξεχωριστά για την αγάπη και την αφοσίωση του.
Η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!