Το καμπανάκι χτύπησε

Το ΑΠΟΕΛ βρίσκεται πολύ νωρίς στο -3 και σε συνδυασμό με τους πολύ δύσκολους αγώνες που έρχονται καλείται να διαχειριστεί σωστά τα όσα συνέβηκαν αλλά και αυτά που θα συμβούν. Η ήττα έφερε τον προβληματισμό σε όλους με τους πιο απαισιόδοξους να θεωρούν ότι το Σάββατο ήταν η αρχή του τέλους ενώ η άλλη πλευρά θεωρεί ότι ήταν μια κακιά παρένθεση. Η αλήθεια είναι ότι και στο παιχνίδια με τον Ερμή τα χρειαστήκαμε αφού στο δεύτερο ημίχρονο φτάσαμε στο σημείο να αμυνόμαστε μαζικά προκειμένου να κρατήσουμε το υπέρ μας σκορ.

Όσοι έμειναν κολλημένοι στη Χετάφε ή στα περσινά παίζουν με τη φωτιά και θα καούν ίσως και πριν το καταλάβουν. Πέραν της ευθύνης του προπονητή η οποία είναι δεδομένη και είναι ο πρώτος που παραδοσιακά πληρώνει τη νύμφη σε οποιαδήποτε ομάδα, κάποια πράγματα δεν έπρεπε να θέλουν ιδιαίτερο κόπο. Πρέπει να πειστεί ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής ότι πρέπει να παρουσιάζεται σοβαρός σε κάθε αγώνα; Δεν ήταν αρκετή η προϊστορία των τελευταίων 10 χρόνων για να αντιληφθούν ότι η ΕΝΠ θα τιμωρούσε τη επιπολαιότητα του πρώτου ημιχρόνου;

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς καλείται να διορθώσει άμεσα τα κακώς έχοντα. Νίκη επί της Ανόρθωσης δε θα σημαίνει τίποτα αν όποτε βρίσκουμε απέναντι μας κλειστές άμυνες μαγκώνουμε και περιμένουμε με ατομικές ενέργειες το θαύμα. Το πρόβλημα δεν είναι σημερινό και είναι για αυτό που το καλοκαίρι αλλά και τον περασμένο Ιανουάριο έγιναν προσθήκες ποδοσφαιριστών που θα έδινα στην ομάδα ταχύτητα, δημιουργικότητα αλλά και την ικανότητα να σπρώξουν την μπάλα στα δίκτυα.

Πέραν του καθαρά αγωνιστικού όμως τόσο ο προπονητής όσο και η διοίκηση πρέπει να δουν με μεγαλύτερη προσοχή το θέμα των τραυματισμών. Υποφέραμε και υποφέρουμε αρκετά τα τελευταία χρόνια. Οι τραυματισμοί και ο χρόνος επιστροφής των παικτών μας είναι μια ανοικτή πληγή που κανείς δε φαίνεται ικανός να γιατρέψει. Ο Μαντούκα από τον οποίο όλοι περιμένουν περισσότερα τραυματίστηκε και δυστυχώς ότι και αν δηλώσουν οι υπεύθυνοι κανείς δεν τους πιστεύει. Θυμίζουμε επίσης ότι αν δεν προπονηθούν σήμερα σε φουλ ρυθμούς οι Μαρσίνιο και Πίντο δεν θα υπολογίζονται για τον αγώνα με την Ανόρθωση.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!