Το καμπανάκι χτύπησε

Αμέσως μετά τον αγώνα με την Ομόνοια και παρά την απίστευτη ικανοποίηση που έδωσε σε όλους μας το αποτέλεσμα προτιμήσαμε να γράψουμε αρχικά για την ανάγκη σοβαρότητας αλλά και συνέπειας ενόψει της συνέχειας. Ξέροντας ότι και στον πρώτο γύρο κερδίσαμε το παράρτημα και την επόμενη αγωνιστική τα κάναμε θάλασσα στην Πάφο κρίναμε σκόπιμο να ηχήσουμε το καμπανάκι κινδύνου. Δυστυχώς κανένας δεν το έλαβε υπόψη στον αγώνα κυπέλλου με αποτέλεσμα να γίνει πολύ δύσκολη η προσπάθεια μας για πρόκριση στα προημητελικά!

Η προβληματική εικόνα σε όλους τους τομείς που παρουσίασε το ΑΠΟΕΛ εναντίον της Δόξας στον αγώνα κυπέλλου πρέπει να είναι μια πολύ καλή αφορμή για να ην επαναληφθούν τα ίδια χάλια. Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε την ομάδα του ΑΠΟΠ και αν οι παίκτες μας παρουσιαστούν με τα ίδια μυαλά και απόδοση, η νίκη επί της Ομόνοιας θα είναι μια μακρινή ανάμνηση. Βασικοί ή παγκίτες έχουν ευθύνη να παρουσιάζουν σε κάθε αγώνα την απαιτούμενη σταθερότητα που θα επιτρέψει στην ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της.

Είναι παραδεκτό από όλους ότι το πρωτάθλημα δεν κερδίζεται από τα 4-5 ντέρμπι. Θα είναι τραγικό να κερδίσουμε όλους αυτούς τους αγώνες και να μην πανηγυρίσουμε στο τέλος γιατί δεν κερδίσαμε ομάδες που θεωρούνται υποδιέστερες από τη δική μας. Το πείραμα του Γιοβάνοβιτς να δώσει χρόνο συμμετοχής σε συγκεκριμένους παίκτες απότυχε και θα πρέπει και αυτός με τη σειρά του να βρει το λάθος αφού οι αγωνιστικές υποχρεώσεις αυξάνονται και παράλληλα πληθαίνουν ότι τιμωρημένοι.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι υπάρχει η αισιοδοξία ότι οι Αλεξάνδρου και Μπρούσερ που προπονήθηκαν κανονικά θα είναι στη διάθεση του προπονητή, γεγονός που βοηθά την προσπάθεια να παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό σύνολο.

Και εις ανώτερα Χριστόδουλε
Ο πρόεδρος του σωματείου και οι δυο στενοί συνεργάτες, του που τον έφεραν μετά βαΐων και κλάδων το καλοκαίρι, οδηγούν τα ήδη προβληματικά τμήματα καλαθόσφαιρα και πετόσφαιρας στη διάλυση. Έχοντας σαν τέλειο άλλοθι την αδιαφορία όλων μας γράφουν μαύρη σελίδα στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ.

____________________________________________________________

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!