Το κύπελλο δεν έχει 2η ευκαιρία

Ο αυριανός επαναληπτικός αγώνας κυπέλλου με τους μαθητές δεν μπορεί να έχει κανένα παρόμοιο χαρακτηριστικό με οποιονδήποτε άλλο αγώνα του πρωταθλήματος. Η ανάγκη να συνειδητοποιήσουμε τα δεδομένα που ισχύουν για τον αγώνα στο ΓΣΠ θα μας κάνει όλους να τον αντιμετωπίσουμε με περισσότερη σοβαρότητα και αποφασιστικότητα. H ανόρθωση παίζει αύριο το τελευταίο της χαρτί. Η έξοδός της από τον θεσμό του κυπέλλου θα τις στερήσει πολλές χιλιάδες ευρώ και ταυτόχρονα την ευκαιρία να μαντρώνει τους μαθητές στην συνέχεια με στόχο την κατάκτηση του κυπέλλου. Παράλληλα την βγάζει σχεδόν έξω από το κόλπο της Ευρώπης, κάτι που αντιστοιχεί σε τεράστια απώλεια εσόδων για αυτούς που έκαναν την αρπακόλλα επιστήμη προφασιζόμενοι την προσφυγιά για να εξυπηρετούν προσωπικά συμφέροντα.

Είναι γι’αυτό που ο αυριανός αγώνας δεν πρόκειται να μοιάζει σε τίποτα από τους προηγούμενους μας δύο. Οι μαθητές θα κατακλίσουν την βόρεια ελπίζοντας στην πρόκριση και εξιλέωση από τις συνεχόμενες καρπαζιές που τρων από το ΑΠΟΕΛ τα τελευταία χρόνια. Το 8-1 πλανάται ασταμάτητα στην σκέψη και το υποσυνείδητο τους, περιμένοντας την πρώτη επιτυχία της ομάδας στους πάνω στον ΑΠΟΕΛ για να ξεσπάσουν και να εξωτερικεύσουν ακόμα περισσότερο τα ψυχολογικά που τους έχει δημιουργήσει.

Το σκορ είναι ύπουλο και αυτό τους δίνει ελπίδες. Τους προσφέρει επίσης το πλεονέκτημα να αγωνιστούν με ένα σύστημα που θα συμπεριλαμβάνει πολλή δόση αντιποδοσφαίρου, έντασης, αμφισβήτησης και πρόκλησης. Η στρατηγική τους δεν πρόκειται να επικεντρωθεί μόνο στο πώς να μην χάσουν αλλά και στο πώς να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις να μην παιχτεί ποδόσφαιρο. Είναι γνωστές οι αντιδράσεις τους κάτω από τέτοιες περιστάσεις και θα ήταν καλό κάποιος να τις μεταφέρει στον προπονητή μας για να γνωρίζει το τι πρόκειται να αντιμετωπίσει.

Το κύπελλο και η κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου περνά μέσα από τον αυριανό αγώνα. Ένα ματς που δεν παρέχει στον ΑΠΟΕΛ δεύτερη ευκαιρία όπως αυτά που υπολείπονται για το πρωτάθλημα. Η αυριανή μέρα θα καθορίσει αν θα κρατήσουμε την ανόρθωση να παλέψει μέχρι το τέλος το πρωτάθλημα ή αν θα επικεντρωθεί στο κύπελλο και θα ξεκινήσει τα παζάρια για τα φιλικά των play offs.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!