Το μήνυμα του Ιβάν στον κόσμο

Μετρημένος στις δηλώσεις του παρουσιάστηκε για ακόμα μια φορά ο Γιοβάνοβιτς στέλλοντας παράλληλα το μήνυμα ότι ο ΑΠΟΕΛ θα επιδιώξει τη νίκη. Ο προπονητής μας τόνισε ότι η Λυών είναι πολύ καλύτερη ομάδα από την Κοπεγχάγη και τη Βίσλα και δεν θα πρέπει να συγκρίνουμε εκείνους τους αγώνες με τον αυριανό ενώ τόνισε ότι ο αγώνας θα κριθεί στο βαθμό συγκέντρωσης που θα έχουν οι δυο ομάδες. Η δήλωση που πρέπει να μας απασχολήσει περισσότερο ήταν η ακόλουθη: «Όσον αφορά τον κόσμο, αύριο περιμένοντας αυτό το παιχνίδι θα καταλάβουν τι έχουμε κάνει. Θα αισθανθούν τόσο περήφανοι όσο δεν αισθάνθηκαν ποτέ». Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του Ιβάν:

 Kατά πόσο η Λυών είναι το φαβορί για πρόκριση μετά το 1-0… «Στην κλήρωση η Λυών ήταν το φαβορί. Μετά το 1-0 σίγουρα παραμένει φαβορί για την επόμενη φάση».

Για τον Τρισκόφσκι:  «Δεν έχει προπονηθεί. Έχει πρόβλημα στη μέση. Αύριο το πρωί θα αποφασίσω για τη συμμετοχή του».

Με δεδομένο το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, πόσες πιθανότητες δίνεται στην ομάδα σας έναντι της Λυών για πρόκριση;«Δεν  υπάρχουν πιθανότητες. Υπάρχει ένα παιχνίδι που ο στόχος μας είναι να το κερδίσουμε και αν έχουμε και σκορ πρόκρισης θα είναι καλύτερα. Δεν θα μιλούσα για πιθανότητες»Έχετε ανατρέψει στο παρελθόν σκορ 1-0 με Κοπεγχάγη και Βίσλα, υπάρχουν διαφορές από τις προηγούμενες φορές;«Δεν έχει καμιά σχέση η Λυών με τις δυο ομάδες που αποκλείσαμε, είναι μια ομάδα με μεγάλη εμπειρία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τα πράγματα θα είναι πολύ πιο δύσκολα για να ανατρέψουμε το σκορ, όμως είναι ένα παιχνίδι που για να περάσουμε στους «8» πρέπει να το πάρουμε και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε αυτό»Προέρχεστε από μια μεγάλη νίκη στο πρωτάθλημα σε αντίθεση με τη Λυών, αύριο θα έχουμε και ρεκόρ προσέλευσης, αυτά τα στοιχεία πόσο ρόλο θα παίξουν στο παιχνίδι.«Όταν μιλάμε για τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ, η απόδοση των ομάδων στο πρωτάθλημα δεν παίζει κανένα ρόλο. Είναι τελείως διαφορετικά παιχνίδια και όλοι δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Δεν έχει σημασία τι κάνει το ΑΠΟΕΛ στο Κυπριακό πρωτάθλημα και τι κάνει η Λυών στο Γαλλικό. Όσον αφορά τον κόσμο, αύριο περιμένοντας αυτό το παιχνίδι θα καταλάβουν τι έχουμε κάνει. Θα αισθανθούν τόσο περήφανοι όσο δεν αισθάνθηκαν ποτέ».

Για το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές του ανέφεραν ότι είναι το κορυφαίο ματς της καριέρας τους και το κατά πόσο ισχύει και γι’ αυτόν το ίδιο: «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι. Κάναμε φανταστική πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι όμως ένα παιχνίδι που μπορεί μας δώσει δικαίωμα να προκριθούμε στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Στο αυριανό παιχνίδι πιστεύω ότι θα κριθεί όχι στο ποια ομάδα είναι καλύτερη επιθετικά, αλλά πόσο συγκεντρωμένη θα είναι μια ομάδα συνολικά. Και ποια ομάδα θα βάλει τα γκολ φυσικά».

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!