Το μήνυμα του προέδρου για τα λεφτά..

Αμφισβητήθηκε και αυτός αλλά έκανε μέσα σε 10 μήνες όσα δεν μπορούσε να φανταστεί ίσως και ο ίδιος αν αναλογιστούμε σε τι κατάσταση παρέλαβε την εταιρεία. Σούπερ ικανοποιημένος από την τεσσάρα στέλνει νέο έμμεσο μήνυμα τονίζοντας ότι θα γίνει σωστή διαχείριση των εισοδημάτων.

  Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πρόδρομου Πετρίδη

«Ένα μεγάλο μπράβο στους ποδοσφαιριστές, στην τεχνική ηγεσία και στον υπέροχο κόσμο του ΑΠΟΕΛ που στέκεται δίπλα στην ομάδα. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους δικούς μου συνεργάτες. Όταν αναλαμβάναμε, θέσαμε κάποιους στόχους και τους υλοποιήσαμε στο ακέραιο. Η πρόκριση στους ομίλους αποτελεί ένα προσωπικό στόχο από το 2001. Με τη βοήθεια του Θεού πανηγυρίζουμε την επίτευξη αυτού του στόχου» ανέφερε αρχικά ο κ. Πετρίδης.

Για το γεγονός ότι ο Γιώργος Δώνης ζήτησε δύο μεταγραφές…

«Ο κόσμος να μείνει ήσυχος ότι θα γίνει σωστή διαχείριση των εισοδημάτων. Έχουμε ένα δυνατό συμβούλιο,  καλά στελέχη, έχουμε το καλύτερο ρόστερ των τελευταίων χρόνων. Για το θέμα των μεταγραφών θα συζητήσει η επιτροπή προγραμματισμού με τον προπονητή.  Έχουμε παιχνίδι την Κυριακή. Θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά και ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουμε να πετυχαίνουμε τους στόχους μας».

Για την πρόκριση…

«Κάποιοι υποβάθμισαν την Άαλμποργκ. Ήταν πολύ πιο δύσκολο από ότι εξελίχθηκε το παιχνίδι. Ο πρώτιστος στόχος ήταν το Τσάμπιονς Λιγκ. Σήμερα είχαμε αρκετά άγχος και για αυτό ήμασταν αρκετά συγκρατημένοι. Το παιχνίδι ήταν 50-50, όμως καταφέραμε και επιβάλαμε το ρυθμό μας. Κυριαρχήσαμε και κάποιοι ποδοσφαιριστές έπαιξαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο».

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!