Το μεγάλο ευχαριστώ του Γιάννου

Ο Γιάννος Ιωάννου ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της βραδιάς αφού ο πρώην αρχηγός αλλά και βοηθός του Γιοβάνοβιτς, ανέλαβε χρέη προπονητή για τον συγκεκριμένο αγώνα. Στις δηλώσεις μετά τον αγώνα ευχαρίστησε τους παίκτες για τη διάθεση που έδειξαν αφού σε αυτόν ακριβώς τον τομέα επικεντρώθηκε στις λίγες ώρες που πέρασε μαζί τους. Οι δηλώσεις του Γιάννου:

“Για μας ήταν μια πολύ δύσκολη βδομάδα. Μετα το παιχνίδι, το άσχημο αποτέλεσμα της Πέμπτης, την αλλαγη. Εκει που δώσαμε σημασία ήταν στην θέληση το παθος, την διάθεση για να έρθει το καλο αποτέλεσμα. Κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος σε αυτο. Ειδικά στο ξεκίνημα του παιχνιδιού ήμασταν καταφανώς καλύτεροι. Με καλές κινήσεις που δείχνουν την ποιότητα των παικτών που έχουμε. Θέλω να πω ενα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες για την διάθεση που έδειξαν σε αυτόν τον αγώνα.

Με ποια συναισθήματα επιστρέψες στον πάγκο.

“Ήταν δύσκολη η απόφαση. Αλλα για μένα πάνω απο όλα δούλεψε το συναίσθημα. Να μην έμενε εκτεθειμένη. Η διοίκηση κάνει τις κινήσεις για να αποκτηθεί μια σωστή τεχνική ηγεσία που να πετύχει τους στόχους της ομαδας. Να συνεχίσει απο κει που έμεινε απόψε. Για τον σχηματισμό, δεν σημαίνει κάτι. Ειναι ανάλογα με τον αντίπαλο. Παιχνίδι με παιχνίδι. Έκρινα οτι έπρεπε να παίξουμε με δυο επιθετικούς. Για να παραχθούν περισσότερες ευκαιρίες».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!