Το μπαλάκι στον Έλληνα

Το ταλαιπωρημένο από κάθε άποψη σωματείο του ΑΠΟΕΛ προσπαθεί να βαδίσει στο σωστό δρόμο και για ακόμα μια χρονιά βρίσκεται σε αναζήτηση διοίκησης. Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό ο Πρόδρομος Πετρίδης παρουσιάζεται θετικός να επιστρέψει στα διοικητικά της ομάδας αναμένει όμως την παραίτηση του Χριστόδουλου Έλληνα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο νυν πρόεδρος δεν έχει ξεκαθαρίσει οριστικά τις προθέσεις του και όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στην αυριανή γενική συνέλευση του σωματείου. Πάντως η χτεσινή παραίτηση του Γιάννου Ιωάννου που ήταν από τους στενότερους συνεργάτες του Έλληνα, δεν αφήνει και πολλά περιθώρια στον νυν πρόεδρο. Στην επιστολή του μάλιστα ο Ιωάννου καλεί και τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου να πράξουν το ίδιο έτσι ώστε να προκύψει μια νέα τάξη πραγμάτων.

Χατζηλιασής ο εκλεκτός του Ερωτοκρίτου
Σε μια επιλογή που μπορεί να χαρακτηριστεί έκπληξη αναμένεται να προχωρήσει η εταιρεία για να καλύψει το κενό που άφησε η αποχώρηση του Τάκη Αντωνίου. Ο γνωστό αποελίστας δημοσιογράφος Πανίκκος Χατζηλιάσης θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το άτομο που θα κληθεί να βάλει μια τάξη στο μπάχαλο που επικρατεί εδώ και λίγους μήνες. Το έργο του θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο και σίγουρα θα χρειαστεί τη βοήθεια όλων για να πετύχει.

Αντίο με ήττα
Με ήττα ολοκλήρωσε τη σειρά των φιλικών αγώνων της η ομάδα μας η Αυστρία. Η Μλάντα μας κέρδισε με 2-0 αλλά όπως αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα το σκορ ήταν πλασματικό. Όπως έχουμε γράψει ξανά από τη στιγμή που κανένας δεν είναι παρών σε τέτοιους αγώνες δεν μπορούν να εξαχθούν σοβαρά συμπεράσματα. Αν μπορεί να σχολιαστεί κάτι έστω ακαδημαϊκά είναι η αρχική εντεκάδα, η οποία περιλάμβανε τους παίκτες που πέρσι θεωρούνταν βασικοί.

Οι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν ήταν οι ακόλουθοι:
Χιώτης (81′ Κίσσας), Πουρσαϊτίδης, Κόντης (78′ Δ. Κυριάκου), Broerse, Haxhi, Σατσιάς, Morais, Αλεξάνδρου, Pinto, Χαραλαμπίδης, Mirosavljevic (69′ Παπαθανασίου).

Σήμερα η κλήρωση
Πραγματοποιείται σήμερα το μεσημέρι η κλήρωση του πρωταθλήματος Marfin Laiki. Το πρωτάθλημα ξεκινά στις 29 Αυγούστου και η δεύετρη αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 12 Σεπτεμβρίου.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!