Το ντεμπούτο του θωρηκτού

Όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στο θωρηκτό αφού ο Ρίισε πήρε για πρώτη φορά θέση στο αρχικό σχήμα και με την απόδοση του έδειξε ότι θα παίξει καταλυτικό ρόλο στον φετινό ΑΠΟΕΛ. Ο Νορβηγός αν και δεν θεωρείται 100% έτοιμος έδειξε ότι έχει την εμπειρία να κάνει σωστή διαχείριση των δυνάμεων του κάτι που κρίθηκε αναγκαίο με το που μείναμε με 10 παίκτες. Το highlight από το ντεμπούτο δεν ήταν άλλο από τις δυο ασίστ στο πρώτο ημίχρονο από τις οποίες προήλθαν τα γκολ των Σωτηρίου και Μαντούκα. Ήταν δυο φάσεις στις οποίες με απλές κινήσεις έκανε τη διαφορά επιβεβαιώνοντας με το καλημέρα γιατί θεωρείται ένα επιθετικογενές μπακ.

Ο Ρίισε στα αρχικά στάδια του αγώνα προσπάθησε να προσαρμοστεί στις συνθήκες του αγώνα και περιορίστηκε σε απλές μεταβιβάσεις αλλά με το πέρασμα του χρόνου έγινε πιο απαιτητικός και είχε συμβολή στην πολύ καλή απόδοση του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο περιορίστηκε λόγω της εξέλιξης του αγώνα στα αμυντικά του καθήκοντα ενώ έβγαλε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία ολόκληρο το 90λεπτό. Εννοείται ότι ο αντίπαλος δεν τον ανάγκασε να λειτουργήσει σε ψηλές εντάσεις και είναι για αυτό που ο αγώνας προσφερόταν για να πάρουμε ένα καλό δείγμα γραφής αλλά και για τον ίδιο να αρχίσει να βάζει μπρος.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!