Το παλεύει ο Φίνκ αλλά…

Ο Θόρστεν Φινκ προσπαθεί να μην αφήσει την κατάσταση να βγει εντελώς εκτός ελέγχου! Τόσο στο ημίχρονο στα αποδυτήρια όσο και μετά το τέλος του αγώνα προσπάθησε να συμπαρασταθεί στους παίκτες και να τους στείλει το μήνυμα ότι υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ και να μην τα παρατήσουν. Ο Γερμανός μάζεψε τους παίκτες στο γήπεδο και τους είπε μια δυο κουβέντες θέλοντας να τους παρηγορήσει βλέποντας και μερίδα οπαδών μας να γιουχάρει κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ο Φίνκ δεν έχει άλλη επιλογή από το να στηρίξει αυτούς που έχει ελπίζοντας σε καλύτερες μέρες. Το πρόβλημα είναι τεράστιο και όταν δεν κερδίζεις τις τρεις χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος μέσα στην έδρα σου, στέλνεις όλα τα λάθος μηνύματα. Ο ΑΠΟΕΛ έχει όλων των ειδών τα προβλήματα τα οποία εδώ και καιρό εκδηλώνονται με τον χειρότερο τρόπο.

Η κατάσταση είναι τόσο ανησυχητική όσον αφορά τους τραυματίες, αυτούς που δεν μπορούν να προσφέρουν αλλά και την καθυστέρηση που υπάρχει σε αυτούς που έπρεπε να έρθουν που κάνει την ανάκαμψη δύσκολη.

Θα χρειαστούν τεράστια ψυχικά αποθέματα από πλευράς παικτών και γενναίες αποφάσεις από τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία για να μην χαθεί το πρωτάθλημα που κάποιοι θεωρούσαν δεδομένο.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!