Το παλεύουν για τράμπα LTV – Cyta

Τα τεράστια οικονομικά προβλήματα της LTV τα οποία ζει και ο ΑΠΟΕΛ από πρώτο χέρι επιχειρούν να λύσουν με περιέργο τρόπο κάποιοι. Όπως πρoκύπτει από το σχετικό θέμα της εφημερίδας Φιλελευθερος, επιχειρήεται παρασκηνιακά και με μη διάφανες διαδικασίες η πώληση του τηλεοπτικού περιεχομένου της LTV προς της Cytavision για το ποσό των 29 εκατομμυρίων ευρώ. Το ποσό αυτό αφορά την επόμενη τριετία και μέσα σε αυτό το περιεχόμενο συμπεριλαμβάνονται και τα τηλεοπτικά δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων της ομάδας μας μέχρι και το 2016. Η όλη τροπή που παίρνει το θέμα επιβεβαιώνει και την σχετική αναφορά που κάναμε προ ημερών όταν ανοίξαμε το θέμα της ΚΟΠ TV με το οποίο ο Κουτσοκούμνης επιχειρεί να θυσαυρίσει.

Το θέμα που προκύπτει είναι πως μπορεί μια εταιρεία για την οποία υπάρχουν διατάγματα διάλυσης της να επιχειρεί να πωλήσει το προϊον της σε ημικρατικό οργανισμό. Πάντως στη τελευταία συνεδρία του δ.σ της Cyta απέρριψε την περίεργη πρόταση που έφτασε σε αυτό.

Σε κάθε περίπτωση το θέμα πρέπει να απασχολήσει τη διοίκηση Πετρίδη προκειμένου να αποφύγουμε (εάν είναι δυνατό) νέες δυσάρεστες εξελίξεις.

Το σχετικό άρθρο του Φ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!