Το παράρτημα μπορεί να περιμένει

Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ βλέπει με ικανοποίηση ότι το φετινό πρωτάθλημα θα έχει τη σφραγίδα του πλέον διεφθαρμένου και φυσιολογικά αυτή που θα το κατακτήσει θα είναι η ομάδα του εθνικού εργολάβου. Η ομάδα μας που ουσιαστικά δίνει στο παράρτημα του ΑΚΕΛ το φετινό τίτλο μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες στους μεταξύ μας αγώνες, καλείται να τους κερδίσει το Σάββατο έτσι ώστε να πάνε πραγματικά χεσμένοι στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Πριν γίνουν όλα αυτά όμως θα πρέπει να επικεντρωθούμε στο σημερινό αγώνα κυπέλλου εναντίον του Άρη. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να δούμε σε δεύτερο συνεχόμενο αγώνα το καλό πρόσωπο της ομάδας μας, κάτι που δεν συμβαίνει συχνά τον τελευταίο καιρό. H καλή απόδοση και η νίκη στον αγώνα με την Ανόρθωση έστειλε αισιόδοξα μηνύματα αφού εκτός των άλλων ήρθε και σε έναν αγώνα όπου ο Γιοβάνοβιτς επέλεξε να προφυλάξει κάποιους παίκτες.

Το ζητούμενο πλέον είναι η νίκη ή ισοπαλία με γκολ απόψε στο Τσίρειο σε έναν αγώνα που δεν θα είναι καθόλου εύκολος. Και αυτό γιατί ο Άρης θα επιχειρήσει με κάθε τρόπο να κρατήσει τον αγώνα στο 0-0. Η πετυχμένη τακτική του πρώτου αγώνα θα επαναληφθεί έστω και αν θα αγωνίζεται στην έδρα του αφού δεν πρόκειται να επιδιώξει το τέρμα. Αυτό σημαίνει ότι θα βρούμε απέναντι μας μια ομάδα που αμύνεται μαζικά και μόνο σε κάποιες αντεπιθέσεις πιθανών να προωθούνται παίκτες πέραν του Μιχάλτσα. Λένε ότι το αντίδοτο σε τέτοια δεδομένα είναι ένα γρήγορο τέρμα το οποίο θα αναγκάσει τον αντίπαλο να ρισκάρει περισσότερο. Το ΑΠΟΕΛ πρέπει να είναι έτοιμο να αντιδράσει σωστά και αν δεν συμβεί κάτι τέτοιο έτσι ώστε να μην κυριεύσει το άγχος τους ποδοσφαιριστές μας αλλά και όσους βρεθούν το Τσίρειο.

Διάβασε τις ειδήσεις πρώτα από το κινητό σου με

Η ικανότητα του Πίντο να τρυπά με τις κάθετες μπαλιές του την αντίπαλη άμυνα είναι ένα στοιχείο που θα χρειαστεί, οπότε η επιστροφή του Πορτογάλου στο αρχικό σχήμα θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Βοήθεια στον οργανωτικό τομέα θα πρέπει να υπάρξει από τη μεσαία γραμμή γενικότερα και είναι για αυτό που οι παίκτες που θα καλύψουν τα δυο άκρα θα έχουν επίσης αυξημένα καθήκοντα. Εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου αυτοί θα είναι οι Χαραλαμπίδης και Κοσόφσκι με τον Πολωνό να δείχνει τον τελευταίο καιρό ιδιαίτερα ορεξάτος κάτι που εύχονται όλοι να συνεχιστεί. Ο Ζεβλάκοφ αναμένεται να πάρει θέση στην κορυφή της επίθεσης και πάνω του θα πέσει το βάρος των επιθετικών προσπαθειών.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!