Το παράρτημα του παραρτήματος

Δεν μας έφταναν τα δικά μας προβλήματα έχουμε και την Αλκή να μας θυμίζει τη σαπίλα και βρωμιά που κουβαλούν όλες οι ελεγχόμενες από το ακελ ποδοσφαιρικές ομάδες. Εδώ και μέρες ο ομονοιάτης πρόεδρος της Αλκής μας προειδοποιεί για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε την Κυριακή σάμπως και δεν ξέραμε ότι η ομάδα του δεν θα ξεσκιστεί. Σήμερα έπεσαν εντελώς οι μάσκες αφού επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες ότι θα παραχωρούσε μόνο μια κερκίδα στην ομάδα μας. Ενεργώντας αντιδεοντολογικά και επιβεβαιώνοντας ότι ενεργεί σαν δορυφόρος του ακέλ καν αγώνα εναντίον της ομόνοιας παραχώρησε το μισό γήπεδο προκειμένου να έχει τα ανάλογα οικονομικά οφέλη. Την Κυριακή όμως δεν θα ισχύσει κάτι τέτοιο αφού και ενδιαφέρον θα είναι για την Αλκή ο αγώνας στη μάχη της για αποφύγει της διαβάθμισης και θα πρέπει να κάνουν τα πάντα για να μας στερήσουν τη νίκη. Θεωρούν λοιπόν ότι το πρώτο βήμα είναι να στερηθεί η ομάδα της μαζικής συμπαράστασης των οπαδών μας.

Η εξέλιξη μπορεί να θεωρείται αναμενόμενη και για τη διοίκηση μας αλλά θα πρέπει να τους βοηθήσει να καταλάβουν γιατί οποιαδήποτε κίνηση καλής θέλησης με τον κρατικό εργολάβο μας προκαλεί τάσεις εμετού.

Την Κυριακή το ΑΠΟΕΛ πάει σε πόλεμο και όσο πόσο γρήγορα το αντιληφθούμε τόσο πιο καλά θα προετοιμαστούμε. Ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του με το βάρος να πέφτει για ακόμα μια φορά στον Γιοβάνοβιτς και τους ποδοσφαιριστές του. Εμείς θα είμαστε δίπλα τους.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!