Το παρόν και το μέλλον του Νικόλα

Οι τραυματισμοί των Αντωνιάδη και Ρίισε οδήγησαν τον προπονητή μας σε μια σημαντική απόφαση αφού έκρινε ορθότερο να ρίξει στα βαθιά νερά του Παρκ ντε Πρενς τον Νικόλα Ιωάννου. Η απόφαση του Δώνη χαρακτηρίστηκε ως έκπληξη από αρκετούς αφού ανέμεναν να πάρει θέση βασικού ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου. Μέσα από τέτοιες αποφάσεις όμως γεννιούνται τα αστέρια του μέλλοντος και κάπως έτσι θέλουμε να προσεγγίσουμε το βάπτισμα του πυρός για τον νεαρό Νικόλα. Ο Ιωάννου που θα γίνει 19 χρονών σε 4 μέρες κλήθηκε από το πουθενά να αγωνιστεί ως βασικός σε έναν αγώνα ο οποίος εκ των προτέρων είχε τεράστιο βαθμό δυσκολίας. Ενδεχομένως ο μικρός να είχε καλύτερη παρουσία αν είχε λεπτά συμμετοχής στα πόδια του αλλά όταν υπήρχε δυνατότητα για κάτι τέτοιο, κρίθηκε σκόπιμο να δοθεί ο χρόνος αυτός στον Ρίισε.

Η πρώτη του συμμετοχή του Ιωάννου ως βασικός δεν μπορεί να θεωρηθεί ως σοβαρό κριτήριο για τη συνέχεια. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι όσοι έχουν δει αρκετά τον Ιωάννου λένε ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή που έχει όλα τα στοιχεία για να κάνει μια μεγάλη καριέρα.

Αν και πολυθεσίτης μαθαίνει ακόμα τη θέση του αριστερού μπακ στην οποία ο Δώνης θεωρεί ότι μπορεί να δώσει τις καλύτερες λύσεις. Θυμίζουμε ότι ο Ιωάννου ξεκίνησε στη Γιουναϊτετ ως ακραίος μέσος και στην πορεία καθιερώθηκε ως ακραίος αμυντικός. Είναι και αυτός ένας από τους λόγους που είχε σαν πρότυπο τον Βίντιτς.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!