Το πλάνο του Πασιένσια

Το αν και πότε θα πάρουν χρόνο συμμετοχής οι Στίλιτς και Πιατκόφσκι θα απαντηθεί ως ένα βαθμό απόψε και με βάση τα όσα έχουν δοκιμαστεί στις προπονήσεις ο προπονητής μας προσανατολίζεται στο να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Πολωνό. Ο Πασιένσια ξέρει ότι η ομάδα μας θα πρέπει να έχει την ίδια καλή μεσοαμυντική λειτουργία όπως στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα στη Δανία, γεγονός που θα καθορίσει το πλάνο και την τακτική του.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια δεν θα αλλάξει η τριάδα του κέντρου αποτελούμενη από τους Μοράις, Βινίσιους και Μακρίδη. Ο τελευταίος θα έχει το ρόλο του συνδετικού κρίκου με την επίθεση και το ζητούμενο είναι να καταφέρει να δημιουργήσει ρήγματα.

Στο 4-3-3 και τις όποιες παραλλαγές του ο Πιατκόφκσι ίσως να είναι το νέο πρόσωπο σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες. Αν συμβεί αυτό ίσως δούμε τον Βάντερ να μένει στον πάγκο και τον Λεάλ να μετακινείται στη δεξιά πλευρά και τον Ντε Βινσέτι να καλύπτει το αριστερό άκρο.

Η αμυντική τετράδα θα έχει τους Σέρτζιο και Αλεξάνδρου στα δυο άκρα ενώ στο κέντρο της άμυνας θα παραμείνουν οι Αστίθ και Καρλάο.

Το ζητούμενο ανεξαρτήτως επιλογών είναι να δούμε έναν βελτιωμένο ΑΠΟΕΛ που θα μπορέσει να εξασφαλίσει σκορ πρόκρισης.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!