Το πλάνο του Πασιένσια

Σύμφωνα με τον Πασιένσια απόψε θα βρεθούμε αντιμέτωποι με μια ομάδα που θα αμυνθεί μαζικά προκειμένου να κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία της και που παράλληλα μπορεί να γίνει επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Η τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ έδωσε μεγάλη βαρύτητα στο να μελετήσει τη Βαρντάρ και απόψε θα ξέρουμε αν πράγματι η ομάδα μας προετοιμάστηκε επαρκώς για τις ανάγκες του αγώνα.

Ο προπονητής μας αναμένεται να παρατάξει την ομάδα σε σχηματισμό 4-3-3 και έχει ήδη αναφέρει – προειδοποιήσει ότι θα αγωνιστούν οι πιο έτοιμοι κάτι που σημαίνει ότι ίσως υπάρξουν κάποιες εκπλήξεις. Χωρίς να μπορούμε να μπούμε σε λεπτομέρειες ο Πασιένσια θέλει να παρατάξει μια εντεκάδα η οποία θα έχει την μέγιστη δυνατή ομοιογένεια κάτι που σημαίνει ότι από τους νέους θα αγωνιστούν μόνο όσοι θεωρούνται απόλυτα απαραίτητοι και έτοιμοι.

Στην αμυντική γραμμή οι Βάτερμαν και Αστιθ είναι τέτοιες περιπτώσεις αφού θα πλαισιώσουν τους Σέρτζιο, Καρλάο και Αντωνιάδη. Η ανάγκη για καλή μεσοαμυντική συμπεριφορά και σωστή αλληλοκάλυψη θα εξαρτηθεί από το πόσο καλά θα λειτουργήσει το γνωστό δίδυμο των Μοράις και Βινίσιους. Ο Μακρίδης θα κινείται επίσης στον άξονα σε ρόλο συνδετικού κρίκου κάτι που σημαίνει ότι ο Ντε Βινσέτι θα έχει ένα ρόλο όμοιο με αυτόν στο φιλικό με τη Δόξα.

Η εκρηκτικότητα του Λεάλ είναι ένα στοιχείο που χρειάζεται η ομάδα και το ζητούμενο για τον συγκεκριμένο παίκτη είναι να μπορέσει να έχει καταλυτικό ρόλο και στο τέλειωμα των φάσεων που θέλουμε να δημιουργηθούν.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!