Το προφίλ της Sparta Prague

Οι Τσέχοι βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στο εγχώριο πρωτάθλημα, ύστερα από 5 αγωνιστικές, όντας αήττητοι. Στόχος είναι η κατάκτηση του τροπαίου, μετά από ένα χρόνο. Στην Ευρώπη, ξεκίνησαν από τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, όπου γνώρισαν τον αποκλεισμό, έστω και δύσκολα, από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με συνολικό σκορ 5-4 (3-2, 2-2). Στη συνέχεια υποβιβάστηκαν στα πλέι οφ του Europa League, αντιμετωπίζοντας την Τουν, το εμπόδιο της οποίας ξεπέρασαν με συνολικό σκορ 6-4 (3-1, 3-3).

Ήρθαν: Φατάι, Κούμπεκ, Στάινχοφερ, Παισάο, Λιτσίνγκι, Γίρατσεκ, Φρίντεκ, Σάλα, Γίρασεκ

Έφυγαν: Καντεμπάρεκ, Ζέμαν, Ποντάνι, Χόλι, Πάουτσεκ, Σβέιντικ, Τσέρμακ

Προπονητής: Ο παλιός μας γνώριμος, Ζντένεκ Σκάζνι, κάθεται στον πάγκο της Σπάρτα Πράγας από τον περασμένο Απρίλιο και έχει θέσει ως στόχο την επιστροφή της ομάδας στην κορυφή του τσέχικου ποδοσφαίρου.

Αστέρι: Ο 23χρονος Λάντισλαβ Κρέιτσι αποτελεί το “next big thing” του τσέχικου ποδοσφαίρου. Μετράει ήδη 14 συμμετοχές με τη φανέλα της εθνικής Τσεχίας, ενώ αποτελεί βασικό κι αναντικατάστατο μέλος της Σπάρτα Πράγας τα τελευταία χρόνια, μετρώντας 21 γκολ σε 100 συμμετοχές, παρότι αγωνίζεται ως εξτρέμ.

Τι έκανε πέρυσι: Αποκλείστηκε στους ομίλους του Europa League, τερματίζοντας 3η με 10 βαθμούς, πίσω από την Γιουνγκ Μπόις και τη Νάπολι.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!