Το πρωτάθλημα μπορεί να περιμένει

Οι αγώνες με την Αστάνα θα κρίνουν αν ο ΑΠΟΕΛ θα μπορέσει να εξασφαλίσει για τέταρτη φορά τα τελευταία 7 χρόνια την παρουσία του στο Champions League και το τεράστιο αυτό επίτευγμα θα πρέπει να τύχει των ανάλογων διευκολύνσεων. Μεταξύ των δυο αγώνων μας με την πρωταθλήτρια του Καζακστάν που είναι ορισμένοι για τις 18 και 26 Αυγούστου είναι ορισμένος στις 22/08 ο αγώνας πρωταθλήματος με τον Ερμή.

Ανεξαρτήτως του σκορ του πρώτου αγώνα στην Αστάνα, που ελπίζουμε να είναι καλό, η ομάδα μας πρέπει να προετοιμαστεί κατάλληλα για τον επαναληπτικό και αυτό ιδανικά σημαίνει να μην πρέπει να ανησυχεί για τον αγώνα της πρώτης αγωνιστικής όπου μπορεί να συμβεί οποιοδήποτε απρόοπτο.

Είναι για αυτό που το ιδανικότερο σενάριο θα είναι να αναβληθεί ο αγώνα μας και να οριστεί από την ΚΟΠ μέσα στο Σεπτέμβριο. Οι ανεπίσημες κρούσεις προς τον Ερμή φαίνεται να βρίσκουν πρόσφορο έδαφος οπότε η μπάλα φαίνεται να είναι στα πόδια της διοίκησης Πετρίδη.

Θυμίζουμε ότι παρόμοιο αίτημα έγινε και πέρσι από πλευράς ΑΠΟΕΛ όταν μετατέθηκε ο αγώνας της πρώτης αγωνιστικής με αντίπαλο την Ανόρθωση, προκειμένου να επικεντρωθούμε στους αγώνες με την Αάλμποργκ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!