Το πρόβλημα και η επιστράτευση Μοράις

Από τον πρώτο αγώνα που κλήθηκε να κοουτσάρει την ομάδα μας ο Κετσπάγια έπρεπε να διαχειριστεί το πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας με τον Καρλάο να είναι τραυματίας και τον Αμορίν να κρίνεται ανέτοιμος για να αρχίσει τον αγώνα. Η επιλογή του προπονητή μας ήταν η επιστράτευση του Μοράις ο οποίος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα έπαιξε δίπλα από τον Αστιθ μέχρι που πέρασε ως αλλαγή ο Αμορίν.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός στάθηκε άτυχος αφού στον πρώτο αγώνα μετά της επιστροφή του αποχώρησε και πάλι τραυματίας και οι εκτιμήσεις τον θέλουν να χάνει τους επόμενους αγώνες.

Οι ενδείξεις είναι ότι πρόβλημα δεν θα λυθεί άμεσα και οριστικά αφού και ο Καρλάο πάει να μας συνηθίσει στο να τραυματίζεται εύκολα, γεγονός που δημιουργεί αλυσιδωτά προβλήματα στο κέντρο της άμυνας.

Είναι για αυτό που ο αγώνας με την Πάφο ίσως να μην είναι ο μοναδικός όπου ο Μοράις θα κληθεί να δώσει λύσεις στο κέντρο της άμυνας ενώ ο Κετσπάγια ίσως δοκιμάσει και εναλλακτικές επιλογές. Θυμίζουμε ότι ο Ιωάννου που ψάχνει να βρει ρόλο και θέση στην ομάδα αγωνίστηκε στην προηγούμενη του ομάδα στη συγκεκριμένη θέση, ενώ οι προηγούμενοι προπονητές δεν του έδωσαν ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!