Το πρώτο σοβαρό τεστ

Ο ΑΠΟΕΛ πέτυχε δυο εύκολες νίκες σε ισάριθμούς αγώνες απέναντι σε κατώτερους και ανέτοιμους αντιπάλους και η συνέχεια έχει σαφώς μεγαλύτερο δείκτη δυσκολίας. Το Σάββατο η ομάδα μας πάει στο ΓΣΖ για να αντιμετωπίσει την περσινή δευτεραθλήτρια ΑΕΚ η οποία και φέτος δείχνει ότι θα είναι ανάμεσα στις ομάδες που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα.

Παρόλο που είναι πάρα πολύ νωρίς για να χαρακτηριστεί ως καθοριστικός ο αγώνας ο πληγωμένος ΑΠΟΕΛ έχει ανάγκη τη νίκη. Η ομάδα μας μέχρι στιγμής δεν έπεισε τους απαιτητικούς οπαδούς της και η νέα πνοή που έφερε η πρόσληψη Κετσπάγια θα πάρει χαρακτήρα δυναμικής αν καταφέρουμε να φύγουμε νικητές από το ΓΣΖ.

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση και ιδίως στο ενδεχόμενο της ήττας θα επανέλθει ο προβληματισμός ο οποίος έστω και αν θα είναι διαχειρίσιμος λόγω Κετσπαγια είναι κάτι που πρέπει να αποφύγουμε.

Ο προπονητής μας περιμένει να δει αν θα έχει στη διάθεση του τον Καρλάο αφού αν ο Βραζιλιάνος δεν κερδίσει την μάχη με το χρόνο θα πρέπει να επιστρατευτεί ο Μοράις κέντρο της άμυνας. Από σήμερα στον Αρχάγγελο επιστρέφουν οι διεθνείς οι οποίοι όμως θα ακολουθήσουν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!