Το ράβε – ξήλωνε

Με μεγάλη καθυστέρηση και μετά από σωρεία λαθών, ο Φοίβος Ερωτοκρίτου και οι υπόλοιποι του συμβουλίου προσπαθούν να σώσουν τη χρονιά με μια αλλαγή προπονητή. Τα βαθμολογικά δεδομένα επιτρέπουν σε όλους μας να θεωρούμε ότι η ομάδα μας μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα αλλά αυτό δεν μπορεί να επισκιάσει τους χειρισμούς ενός συμβουλίου που σχεδόν καθημερινά επιβεβαιώνει την ανεπάρκεια του. Μετά από ένα τετράμηνο, αποδέχτηκαν ότι ο Πάουλο Σέρτζιο και το επιτελείο του ήταν ακατάλληλοι για να διαχειριστούν εν λευκώ τον ΑΠΟΕΛ. Στο διάστημα αυτό φαντασιώθηκαν συνομωσίες φαγώματος του προπονητή και των ιδίων, ξενέρωσαν τους πάντες και βρίσκονται σε κόντρα δίχως τέλος με τους οργανωμένους.

Ακόμα και αυτή η επιλογή προπονητή, προέκυψε μέσα από μια τραγελαφική διαδικασία, η οποία φανέρωσε τον ερασιτεχνισμό των τριών που ουσιαστικά ράβουν και ξυλώνουν. Οι χτεσινές προσπάθειες των Ερωτοκρίτου και Αντωνίου στα μμε να ωραιοποιήσουν τη διαδικασία επιλογής ήταν τραγικές.

Η διαχείριση του ποδοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ δεν σηκώνει άλλα πειράματα. Το ράβε-ξήλωνε που ζήσαμε τον τελευταίο καιρό έχει δημιουργήσει μια ομάδα γεμάτη μπαλώματα και αμφισβητούμενες αποφάσεις. Είναι η περίτρανη απόδειξη του ότι βαδίζουμε χωρίς πλάνο και ότι τα γεγονότα διαμορφώνουν τις αποφάσεις μας αντί να συμβαίνει το αντίθετο.

Ο Γιώργος Δώνης θα είναι από σήμερα ο νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ. Η μοναδική επιλογή όλων μας είναι να στηρίξουμε τον προπονητή και το επιτελείο του προκειμένου να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Το έργο του είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο γιατί είμαστε ο ΑΠΟΕΛ.

Δεν θα σταματήσουμε όμως να θυμίζουμε αυτά που έγιναν και πληγώνουν καθημερινά τον ΑΠΟΕΛ. Είναι ξεκάθαρο ότι η μανία της απομάκρυνσης όσων θύμιζαν Γιοβάνοβιτς έχει στοιχήσει. Η προσπάθεια επαναπροσέγγισης ατόμων όπως ο Ιωάννου και ο Πουρσαϊτίδης αποδεικνύει το λανθασμένο των πράξεων στο να απομακρυνθούν όσοι είχαν αντίληψη του τι σημαίνει ΑΠΟΕΛ. Υπάρχουν όμως και άλλα καταρτισμένα άτομα που ανδρώθηκαν στην ομάδα και μπορούν να βοηθήσουν τον εκάστοτε προπονητή.

Η προοπτική που δημιουργείται με την πρόσληψη του Δώνη δεν επιτρέπει να συνεχιστούν τα λάθη και οι απερισκεψίες. Αν τεθούν κάποιες αρχές που θα πρέπει να τηρήσουμε από την έναρξη της συνεργασίας μας με τον Δώνη, τότε ίσως να καταφέρουμε να επουλώσουμε τις πληγές που δημιουργήσαμε τους τελευταίους μήνες.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!