Το ρίσκο με τους επιθετικούς

Γίνεται αρκετή συζήτηση για το κατά πόσο ο ΑΠΟΕΛ έχει επιθετικό πρόβλημα και αν οι παίκτες που στελεχώνουν το ρόστερ μπορούν να ανταποκριθούν τόσο κατά τη διάρκεια της χρονιάς αλλά και άμεσα αφού ο στόχος είναι να βρεθούμε στους ομίλους του Champions League. Το γεγονός ότι μέχρι στιγμής οι Λεάλ και Πιατσκόφσκι δεν έχουν βοηθήσει σε ουσιαστικό βαθμό δημιουργεί ερωτηματικά έως και νευρικότητα σε πολλούς οπαδούς μας αφού θεωρούν ότι η ομάδα δεν διαθέτει ένα δεινό γκολτζή.

Τα δεδομένα για τους δυο νεοφερμένους είναι λίγο πολύ γνωστά αφού ο μεν Αφρικανός έχει ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής αγωνιζόμενος ως πλάγιος ή και στην κορυφή, ενώ ο Πολωνός ακόμα δεν πήρε τις ευκαιρίες που θα ήθελε.

Στο πλάνο του Πασιένσια περιλαμβάνεται και ο Σωτηρίου κάτι που μας το επιβεβαίωσε και στους αγώνες με την Βαρντάρ χωρίς αυτό να είναι καθησυχαστικό αφού ο Κύπριος επιθετικός δεν μπορεί και δεν πρέπει να σηκώσει το βάρος…

Τα γκολ του Ντε Βινσέτι έδωσαν τις λύσεις στους προκριματικούς αλλά αν οι υπόλοιποι δεν πάρουν μπρος σύντομα θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα.

Οι υπεύθυνοι για τον αγωνιστικό σχεδιασμό δείχνουν να συμμερίζονται ως ένα βαθμό τα πιο πάνω και είναι για αυτό που δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο πριν το τέλος του μήνα να υπάρξει ακόμα μια προσθήκη επιθετικού.

Από τη στιγμή που τα χρονικά περιθώρια δεν επιτρέπουν την προσθήκη επιθετικού που θα πάρει θέση βασικού στους αγώνες με την Αστάνα αλλά και με τον Πασιένσια να κρίνει ότι η ομάδα θα λειτουργήσει καλύτερα στους συγκεκρίμενους αγώνες, η τυχόν προσθήκη θα γίνει ενόψει ομίλων. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι για τους ομίλους του Champions League!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!