Το ρεαλιστικό ζητούμενο για τον Ατόρνο

Με τον τρόπο που εξελίσσονται τα δεδομένα με τον Ατόρνο το θέμα δεν είναι αν δηλωθεί στο ρόστερ αλλά αν θα μπορέσει να επανέλθει ποτέ πίσω με τρόπο που να βοηθήσει πραγματικά την ομάδα μας. Δυστυχώς τα πράγματα εδώ και μήνες δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελαν όλοι και κυρίως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Η μετεγχειρητική πορεία δημιούργησε τεράστια καθυστέρηση και παρά το ότι δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για ένα τόσο σοβαρό θέμα είναι πλέον γνωστό ότι παρουσιάστηκαν προβλήματα (μόλυνση) με την πλατίνα που τοποθετήθηκε στο πόδι του παίκτη. Ο Ατόρνο δεν μπορεί να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, θα χάσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, δεν θα δηλωθεί στο ρόστερ για το πρώτο μισό του πρωταθλήματος αλλά αυτό είναι το λιγότερο και σίγουρα αναμενόμενο.

Το ζητούμενο είναι αν ο τρομερά άτυχος Παραγουανός μπορέσει μετά από έναν χρόνο αποχής από την ενεργό δράση να επανέλθει και να βοηθήσει πραγματικά τον ΑΠΟΕΛ. Τόσο θα είναι το διάστημα αποχής του αφού ήταν στα τέλη Ιανουαρίου του 2013 όταν έπαθε την ζημιά στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό.

Ο 31χρονος πλέον Ατόρνο θα το παλέψει και η ευχή μας είναι να αποτελέσει συνέχεια του παραδείγματος Ολιβέιρα ο οποίος παρά τον σοβαρό τραυματισμό του και την τεράστια αποχή κατάφερε να επανέλθει. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι υπάρχουν παραδείγματα παικτών όπως οι Σατσιάς και Μιροσάβλιεβιτς οι οποίοι δεν κατάφεραν ποτέ να επανέλθουν στην προ τραυματισμού τους απόδοση.

Ο Σέρτζιο ξέρει καλύτερα από όλους τα πιο πάνω δεδομένα και ο αγωνιστικός σχεδιασμός της ομάδας τόσο στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο όσο και στην επόμενη θα αξιοποιηθεί αναλόγως και της κατάστασης του Ατόρνο.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!