Το Σάββατο και η μαθηματική εξασφάλιση

Ο ΑΠΟΕΛ με το γνωστό του τρόπο πέτυχε την πιο σημαντική του νίκη στο πρωτάθλημα και απολαμβάνει πλέον το +8. Το ζητούμενο πλέον είναι η μαθηματική στέψη η οποία αν όλα πάνε καλά θα γίνει το Σάββατο στο νέο ραντεβού με την Αεκ. Από χτες ο Γιοβάνοβιτς και η διοίκηση υπερτονίζουν ότι θα πρέπει να περιμένουμε και την μαθηματική εξασφάλιση του πρωταθλήματος, έστω και αν οι πανταχού οπαδοί μας το θεωρούν δεδομένο. Ο γνωστός τρόπος με τον οποίο η ομάδα μας κερδίζει τους περισσότερους αγώνες όχι μόνο δεν ενθουσιάζει αλλά δημιουργεί και συζητήσεις ανάμεσα στους οπαδούς μας. Ακόμα και ο ίδιος ο Γιοβάνοβιτς δεν δίστασε να παραδεχτεί στη τελευταία διάσκεψη του ότι λείπει κάτι από τον φετινό ΑΠΟΕΛ. Με όλα τα καλά και τα στραβά του η νέα ομάδα που δημιούργησε ο Γιοβάνοβιτς θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Ο Γιοβάνοβιτς δεν σταμάτησε ποτέ κατά τη διάρκεια της χρονιάς να καλύπτει και να στηρίζει τους παίκτες του έστω και αν ο ίδιος είχε έντονα παράπονα από την απόδοση τους. Η τακτική τον δικαίωσε αφού στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος ήρθαν οι οκτώ σερί νίκες που ανέτρεψαν τα δεδομένα. Οι πρώτοι δυο αγώνες των Play offs ανέδειξαν τις αδυναμίες του φετινού ΑΠΟΕΛ αλλά στον αγώνα με την Αεκ η αποτελεσματικότητα και ο Πάρντο μας γλύτωσαν από τα χειρότερα.

Η Αεκ κέρδισε τις εντυπώσεις σε έναν ακόμα αγώνα και το ζητούμενο είναι να βρούμε τον τρόπο να τους κερδίσουμε ξανά το Σάββατο. Ο αγώνας θα αποκτήσει χαρακτήρα φιέστας για τους χιλιάδες οπαδούς μας που θα πάνε στο γήπεδο, αλλά ο Γιοβάνοβιτς γνωρίζει πολύ καλά ότι όπως και χτες έτσι και στο νέο ραντεβού το έργο των ποδοσφαιριστών του θα είναι εξαιρετικά δύσκολο.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!