Το σίγουρο θα είναι πιο έτοιμοι

Με δεδομένο το ανύπαρκτο ενδιαφέρον των ποδοσφαιρόφιλων στην Κύπρο για τον Δανέζικο πρωτάθλημα, η άποψη που μπορεί να έχει οποιοσδήποτε για τη δυναμικότητα του είναι περιορισμένη. Για την Άαμλποργκ ειδικότερα τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα αφού πρόκειται για μια ομάδα που δεν κουβαλά την ιστορία και τις πρόσφατες ευρωπαϊκές επιτυχίες της Κοπεγχάγης. Η περσινή νταμπλούχος μόλις τώρα αρχίζει τα ευρωπαϊκά της βήματα απόρροια και του πολύ χαμηλού συντελεστή που έχει. Αν είναι ένα στοιχείο που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί όσον αφορά τον επόμενο μας αντίπαλο είναι η ετοιμότητα του. Έχοντας δώσει μέχρι σήμερα 6 επίσημους αγώνες και με έναν ακόμα προγραμματισμένο πριν τον πρώτο μας αγώνα, η Άαλμποργκ έχει χωρίς αμφιβολία μεγαλύτερο δείκτη ετοιμότητας από τον δικό μας.

Η παράμετρος αυτή είναι γνωστή στον Δώνη και τους συνεργάτες του και είναι για αυτό που προσπαθούν να μάθουν τα πάντα για τον αντίπαλο έτσι ώστε μέσα από την αποκρυπτογράφηση τους να μπορέσουν να περιορίσουν τα δυνατά τους σημεία. Πέραν της ετοιμότητας των Δανών όσων αφορά θέματα φυσικής κατάστασης είναι δεδομένο και το ότι πρόκειται για μια καλά δουλεμένη ομάδα της οποίας ο κορμός παρέμεινε ο ίδιος με την περσινή χρονιά όπου κατέκτησε το νταμπλ.

Με αυτά τα δεδομένα ο πρώτος αγώνας στην έδρα τους έχει μεγάλη σημασία αφού είναι σημαντικό να παρουσιαστούμε καλά προετοιμασμένοι έτσι ώστε ιδανικά να εξασφαλίσουμε ένα σκορ που να μας δίνει τον πρώτο λόγο ενόψει του επαναληπτικού.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!