Το σερί οδηγεί στο πρωτάθλημα

Το -6 μέσα σε χρόνο ρεκόρ έχει γίνει +3 και ο ΑΠΟΕΛ πλέον κρατά την τύχη στα χέρια του. Η διαφορά είναι εύθραυστη αν αναλογιστεί κανείς το βαθμό δυσκολίας των αγώνων που ακολουθούν αλλά είναι επίσης ξεκάθαρο ότι η δυναμική είναι με το μέρος μας και θα πρέπει να κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να τη διατηρήσουμε. Είναι με τεράστια ικανοποίηση που βλέπουμε τα λόγια να γίνονται πράξεις. Η απώλεια βαθμών στον αγώνα με την Ομόνοια αποτέλεσε ορόσημο για την ομάδα μας. Μέσα από εκείνη την τραγική εμφάνιση και απώλεια βαθμών έγινε αντιληπτό σε όλους ότι η ομάδα θα μπορούσε να ανακάμψει με ένα σερί νικών. Είχαμε τονίσει από τότε ότι για να έχουμε ρεαλιστικές και καλές πιθανότητες για κατάκτηση του πρωταθλήματος το σερί νικών θα έπρεπε να αφορά όλους τους αγώνες της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Ο βαθμός δυσκολίας του εγχειρήματος φάνταζε εξαιρετικά δύσκολος αφού η ομάδα δεν ενέπνεε εμπιστοσύνη σχεδόν σε κανένα. Η κορυφή έχει πολλούς πατέρες και ο εξώστης ακόμα περισσότερους αλλά τότε κανείς ή καλύτερα ελάχιστοι πίστευαν.

Και όμως οι παίκτες και ο Γιοβάνοβιτς τα κατάφεραν ή καλύτερα τα καταφέρνουν. Οι εφτά σερί νίκες σε συνδυασμό με τις απώλειες βαθμών της Ανόρθωσης μας έφεραν στην κορυφή. Έχουν γραφτεί πολλά για το ότι στους αγώνες αυτούς πήραμε την ουσία χωρίς να έχουμε καλή απόδοση αλλά αν στο τέλος κατακτήσουμε το πρωτάθλημα κανείς δεν θα θυμάται τις λεπτομέρειες. Αν και ο αγώνας με την Πάφο δεν μπορεί να θεωρηθεί κριτήριο είδαμε την ομάδα να παίζει και καλό ποδόσφαιρο στην μεγαλύτερη φετινή της νίκη.

Ο Γιοβάνοβιτς πρέπει να φροντίσει να μην μας επηρεάσει ούτε και η νέα διακοπή πρωταθλήματος. Οι παίκτες θα πρέπει να παραμείνουν συγκεντρωμένοι και να παρουσιαστούν έτοιμοι στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής. Η μάχη στο Παπαδόπουλος μπορεί να κρίνει πολλά ή τίποτε αναλόγως του αποτελέσματος. Αν συνεχιστεί το σερί για παράδειγμα και πάμε στο play offs με προβάδισμα έξι βαθμών ο τίτλος δεν πρόκειται να χαθεί

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!