Το σκέφτεται. Ε και;

Δεν απάντησε ούτε χτες ο Πίντο στην πρόταση που του είχε γίνει από την περασμένη εβδομάδα για να παραμείνει στην ομάδα μας με μειωμένες όμως απολαβές και αυτό ίσως γίνει σήμερα. Η καθυστέρηση όμως έδωσε αφορμή σε μερίδα οπαδών να εξωτερικεύσει την ανασφάλεια που δημιουργεί η πιθανή απώλεια. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια διαβάζουμε και ακούμε απόψεις που μειώνουν την ποδοσφαιρική αξία του Πίντο. Στέκονται κάποιοι στην περσινή μέτρια χρονιά του και ξεχνούν τη συνολική προσφορά του τα τελευταία 7 χρόνια! Πληγώνει επίσης κάποιους οπαδούς μας το ότι στη δύσκολη αυτή συγκυρία ο Πίντο αξιολογεί και άλλες επιλογές θέλοντας να πάρει την καλύτερη δυνατή απόφαση. Η ευφορία που δημιούργησαν οι απανωτές ανανεώσεις την περασμένη εβδομάδα δεν είχε συνέχεια έτσι ο Πορτογάλος είναι για κάποιους ο «κακός» της υπόθεσης. Μέχρι και για την επιρροή που έχει στις αποφάσεις του η γυναίκα του γίνεται λόγος κάτι που φυσικά δεν είναι παράλογο. Σε κάποιες περιπτώσεις όμως γίνεται με τρόπο υποτιμητικό.

Θα ήταν ευχής έργο να παραμείνει ο Πίντο στον ΑΠΟΕΛ έστω και αν μια πολύ μικρή μερίδα οπαδών μας θεωρεί ότι έκλεισε τον κύκλο του. Η άποψη του προπονητή είναι πως ο παίκτης είναι απόλυτα απαραίτητος και αυτό λέει κάτι.

Το ότι η οικογένεια Πίντο σκέφτεται και ζυγίζει όλα τα δεδομένα δεν είναι κακό και δεν πρέπει να πληγώνει τον οπαδικό εγωισμό μας. Και η διοίκηση έχει ρόλο να παίξει σε αυτό με τα όσα διαρρέει και τη στάση που θα τηρήσει στο σενάριο της πιθανής απόφασης του να φύγει από την Κύπρο.

Για όσους δεν το έχουν καταλάβει στη δύσκολη αυτή εποχή όσοι παίκτες έχουν τη δυνατότητα και την ετοιμότητα να φύγουν από την Κύπρο, το πράττουν. Αυτό λέει πολλά.

Η ανανέωση της συνεργασίας για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα (π.χ τριετής συμφωνία) είναι κάτι που θα αποτελέσει αντίβαρο για τον Πορτογάλο και τις επόμενες ώρες θα ξέρουμε την τελική του απόφαση.

Όποια και αν είναι αυτή τον θεωρούμε έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή που πρόσφερε και μπορεί να προσφέρει πολλά.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!