Το σκεπτικό της απόκτησης του Κοντίνα

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ομάδας μας συνεπής στην τακτική του να αιτιολογεί τις μεταγραφικές προσθήκες έκανε την σχετική αναφορά για τον Κοντίνα αναφέροντας τα ακόλουθα: Μετά που κοιτάξαμε και αξιολόγησαμε αρκετές επιλογές στην θέση του τερματοφύλακα, καταλήξαμε στον Jordi Codina και προχωρήσαμε σε πρόταση συνεργασίας μαζί του. Η θέση του τερματοφύλακα είναι πολύ σημαντική για την ομάδα. Για τον Codina συλλέξαμε αρκετές πληροφορίες μιλώντας με πρώην συμπαίκτες του σε ότι αφορά στον χαρακτήρα του και με προπονητές τερματοφυλάκων που τον είχαν προπονήσει στο παρελθόν σε ότι αφορά στην τεχνική του.

Είναι προφανές ότι ο Jordi είναι ένας έμπειρος τερματοφύλακας που βρίσκεται σε μια καλή ηλικία σε ότι αφορά στην συγκεκριμένη θέση. Εκεί όπου οι παραστάσεις είναι ιδιαίτερα σημαντικές. Αγωνίζεται εδώ και χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο σε ένα από τα πιο δυνατά πρωταθλήματα στον κόσμο. Δεν έχει αλλάξει πολλές ομάδες κάτι που πιστοποιεί και την σταθερότητα του χαρακτήρα του.

Αγωνιστικά έχει πολύ καλή τεχνική. Έχει δηλαδή αυτό που χρειάζεται για να υπερασπιστεί την εστία του ΑΠΟΕΛ και να δώσει συνέχεια στο πολύ καλό επίπεδο τερματοφυλάκων που καταφέρνει να διατηρεί ο ΑΠΟΕΛ τα τελευταία χρόνια. Ο Jordi μπορεί να μας προσφέρει την ασφάλεια και την αυτοπεποίθηση που χρειαζόμαστε στην άμυνα.

Όλοι γνωρίζουμε ότι δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να φέρεις ένα ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην Ισπανική λίγκα. Ο  Codina μας έδειξε ότι ήθελε να έρθει εκφράζοντας σεβασμό στην ιστορία της ομάδας του ΑΠΟΕΛ. Κάτι που μας κάνει περήφανους.

Ευχόμαστε στον Jordi Codina καλή επιτυχία στον ΑΠΟΕΛ και να ζήσει σημαντικές επιτυχίες με  την φανέλα της ομάδας μας.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!