Το σκηνικό είναι ξεκάθαρο

Αν και μόλις στην 6η αγωνιστική όλα συνηγορούν ότι ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση θα είναι οι δυο ομάδες που δώσουν την μάχη για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Παρόλο που δεν πρέπει να ξεγράψουμε τους άλλους, οι οποίοι θα είναι ρυθμιστές και θα συμμετάσχουν στο γκρουπ των τεσσάρων, η Ανόρθωση δείχνει ότι φέτος θα πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι της. Αυτό έγινε αντιληπτό από τους οπαδούς μας οι οποίοι στη συντριπτική τους πλειοψηφία θεωρούν την ομάδα της Αμμοχώστου ως τον βασικότερο μας αντίπαλο. Όσο περνούν οι αγωνιστικές επιβεβαιώνεται και αυτό που γράφουμε εδώ και μήνες σχετικά με τη δυναμική και επιρροή που φαίνεται να έχει και στο παρασκήνιο η Ανόρθωση. Γνωρίζοντας πως η ομάδα τους χρειάζεται βοήθειες από τα κέντρα αποφάσεων και πιο συγκεκριμένα από τους διαιτητές, Κάκος και Σάντης επικεντρώνονται σε αυτόν τον τομέα γνωρίζοντας ότι μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του πρωταθλήματος.

Η διοίκηση Ερωτοκρίτου γνωρίζει τα δεδομένα πολύ καλά καθώς και τους τρόπους με τους οποίους η Ανόρθωση επιχειρεί να ελέγξει το παρασκήνιο προς όφελος της. Η χτεσινή παρέμβαση-δήλωση του εκπροσώπου τύπου της εταιρείας ΑΠΟΕΛ επιβεβαιώνει ότι και η διοίκηση προβληματίζεται με την αποτελεσματικότητα της Ανόρθωσης στο συγκεκριμένο τομέα.

Οι κατά καιρούς δηλώσεις του Χατζηλιασή μέσω των οποίων «φωτογραφίζει» πρόσωπα και καταστάσεις δεν αρκούν. Η Ανόρθωση χρειάζεται τόσο πολύ το πρωτάθλημα ελπίζοντας στη συνέχεια  σε πιθανή πρόκριση στους ομίλους που καμία δημόσια παρέμβαση παραγόντων του ΑΠΟΕΛ δεν θα τους συγκινήσει. Τα ρεζιλίκια του Σάντη επίσης κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ομόνοια είναι αντιπροσωπευτικά της θρασύτητας και διάθεσης τους. Ακόμα και οι αξιωματούχοι της ομοσπονδίας επιχειρούν να κάνουν και πάλι ζούγκλα το γήπεδο τους έτσι ώστε να έχουν κέρδος σε αγώνες που νιώθουν ότι η ομάδα τους ίσως δεν τα καταφέρει.

Από τη διοίκηση Ερωτοκρίτου λοιπόν περιμένουμε πράξεις και όχι λόγια που θα δείξουν σε βάθος χρόνου ότι οι ομάδες που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα θα τυγχάνουν ίσου χειρισμού από αυτούς που ελέγχουν το παρασκήνιο και πληρώνουν κάθε μήνα πολλές χιλιάδες ευρώ τον Ολλανδό και τα στρατιωτάκια του.Ανακοίνωση-απάντηση στις δηλώσεις ΧατζηλιασήΗ Ανόρθωση δείχνει έτοιμη να εκμεταλλευτεί και επικοινωνιακά ότι συμβαίνει προκειμένου να φανατίσει και να συσπειρώσει. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια εξέδωσε ανακοίνωση πριν από λίγο με την οποία απευθύνεται εμμέσως και στον ΑΠΟΕΛ για τα όσα είπε ψες ο Χατζηλιασής.Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ανόρθωσης:

Από το 1989 όταν άρχισε ο προσφυγικός κόσμος να ανακάμπτει οικονομικώς από τα δεινά της εισβολής η Ανόρθωσις Αμμοχώστου είχε θέσει στόχους πρωταγωνιστικούς, στόχους πρωταθλητισμού. Για μία 20ετία, μέχρι το 2008 είναι γενικά παραδεκτό ότι η Ανόρθωσις αποτελούσε την πιο πετυχημένη ομάδα σε τίτλους και ευρωπαϊκές διακρίσεις. Δυστυχώς η διχόνοια που επικράτησε μας στέρησε τα κεκτημένα.Αυτή την στιγμή στέλνουμε το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, προς όλους όσοι αποτελούν το ποδοσφαιρικό οικοδόμημα της Κύπρου, ότι η Ανόρθωσις Αμμοχώστου «επέστρεψε» και είναι εδώ, ολοζώντανη, δυνατή και προπάντων ενωμένη όσο ποτέ άλλοτε. Είμαστε μια γροθιά, μια οικογένεια.Αυτό κάποιοι άρχισαν να το νιώθουν εξού και οι δηλώσεις σε στυλ «Πυθίας» που φωτογραφίζουν και προσβάλλουν το Σωματείο μας. Κάποιοι που λειτουργούν ως κασκαντέρ ας μαζευτούν και αν δεν μπορούν, ας τους μαζέψουν αυτοί που πρέπει.Κηδεμονίες και υποδείξεις δεν δεχόμαστε από κανένα.Ανακοινώνουμε στον κόσμο της Ανόρθωσης ότι αυτή την εβδομάδα δεν θα δώσουμε φιλικό παιγνίδι.Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, ανακοινώνουμε επίσης ότι ο πρόεδρος του Σωματείου μας Σάββας Κάκος και ο Σύμβουλος Επικοινωνίας Αλέξανδρος Αλεξάνδρου, χθες βράδυ ήταν στο οίκημα του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου και συμμετείχαν στην αιμοδοσία που διοργανώθηκε στην μνήμη του Παύλου Νικολάου.Ανορθωσιάτες μαζευόμαστε, Ανορθωσιάτες συσπειρωνόμαστε, Ανορθωσιάτες έφτασε η ώρα να σταθούμε ασπίδα για τα συμφέροντα της ομάδας μας. Μόνο έτσι, ως μία οικογένεια θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε και να πάρουμε τον τίτλο.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!