Το σοκ και η προτροπή του Προύντζου

Σε σημερινές του δηλώσεις ο υπεύθυνος επικοινωνίας μας προέτρεψε να μην είμαστε ισοπεδωτικοί και προσβλητικοί σε ανθρώπους που έχουν προσφέρει στον ΑΠΟΕΛ. Ο Προύντζος αναφερόταν σε χτεσινό δημοσίευμα του site μας με το οποίο τα χώναμε άγρια στο ιατρικό τιμ με αφορμή και αιτία την είδηση-σοκ για τη ρήξη συνδέσμων του Βινίσιους, η οποία σύμφωνα με τον Γερμανό ιατρό θα τον αφήσει εκτός για ένα διάστημα 1-1.5 μήνα. Πράγματι ήμασταν υπερβολικοί αφού δεν μας πέφτει λόγος στο αν θα παραμείνουν ή όχι στο πόστο τους αυτοί που έχουν την ευθύνη για τα ιατρικά θέματα τα οποία εδώ και χρόνια αποτελούν σημείο τριβής. Ήταν σοκ τεραστίων διαστάσεων η χτεσινή είδηση και η προσπάθεια να παρουσιαστεί ως γνωστή η διάγνωση δεν διασκεδάζει τις εντυπώσεις. Για να γίνει αντιληπτό το σοκ σε όλους και ιδιαίτερα στον Προύντζο που είναι ο αρμόδιος για τον επικοινωνιακό χειρισμό της υπόθεσης πρέπει να επισημαίνουμε τα εξής:

– Από τις 20 Δεκεμβρίου που τραυματίστηκε ο Βινίσιους δεν έγινε ποτέ η παραμικρή αναφορά, μέσα από την καθημερινή ενημέρωση, για ρήξη συνδέσμων.

– Τις τελευταίες μέρες υπήρξαν δηλώσεις που διαβεβαίωναν ότι πλησιάζει η επιστροφή του παίκτη στην αγωνιστική δράση.

–  Μόλις χτες το πρωί ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας δήλωνε τα εξής: «Ο Βινίσιους είναι στο Μόναχο για να πάρει μια γνωμάτευση από τον γιατρό που είδε και τον Μαντούκα. Δεν συμβαίνει κάτι καινούριο αλλά θέλουμε υπόδειξη ενός εξειδικευμένου γιατρού. Ο παίκτης έχει ήδη κάνει βήματα προς τα μπροστά καθώς έκανε και ασκήσεις στο γήπεδο και ευελπιστούμε ότι το συντομότερο θα είναι στην διάθεση του προπονητή»

– Χτες και μετά την διάγνωση του Γερμανού γιατρού είχαμε για πρώτη φορά επίσημη ενημέρωση για τη ρήξη συνδέσμων η οποία σύμφωνα με τον ειδικό απαιτεί ένα διάστημα αποχής ενός τουλάχιστον μήνα. Αν αυτό δεν αποτελεί τουλάχιστον έκπληξη διερωτόμαστε τι μπορεί να θεωρηθεί. Δεν θα μπούμε καν στη διαδικασία να ψάξουμε το πώς και γιατί οι Κύπριοι ιατροί διαφωνούν με τον Γερμανό συνάδελφο τους ως προς το χρόνο αποθεραπείας αφού δεν μπορούμε να έχουμε άποψη. Διαισθητικά πάντως έχουμε περισσότερη εμπιστοσύνη στον Γερμανό. Χαιρόμαστε επίσης που ήταν μετά από προτροπή του Φινκ που ο Βινίσιους πήγε στη Γερμανία.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!