Το στολίδι που μας αξίζει

Αν το dvd με την επική πορεία του ΑΠΟΕΛ στους ομίλους του Champions League άργησε κάποιους μήνες, η μπουτίκ που όλοι οραματιζόμασταν καθυστέρησε κάποια χρόνια! Κάλλιο αργά παρά ποτέ όμως αφού εδώ και λίγες μέρες ένα πραγματικό στολίδι κοσμεί την οδό Μιχαλακοπούλου στην πάροδο της Λεωφόρου Κένεντι. Η περσινή εμπειρία και τα όσα έζησαν στους εκτός έδρας αγώνες της ομάδας μας οι υπάλληλοι και τα μέλη του δ.σ της εταιρείας φαίνεται ότι τους έπεισαν ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε τους ερασιτεχνισμούς και σε λύσεις που δεν ταιριάζουν στο προφίλ της ομάδας μας. Στους δύο ορόφους όπου στεγάζεται η νέα μπουτίκ ο κάθε οπαδός της ομάδας μας μπορεί να βρει μια ποικιλία συλλεκτικών ειδών που σχετίζονται με την αρρώστια μας. Πρόκειται για έναν εντυπωσιακό χώρο που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από τις αντίστοιχες μπουτίκ των κορυφαίων ομάδων στην Ευρώπη. Επίσημες εμφανίσεις της ομάδας, αποκλειστικά προϊόντα puma, accessories και ότι μπορεί να θέλει κάποιος είναι εκεί μαζί με το πολύ εξυπηρετικό πλέον προσωπικό!

Στα πλάνα των υπευθύνων είναι να προστεθούν πολύ περισσότερες σειρές προϊόντων αφού έχουν αντιληφθεί ότι ο κόσμος μας διψά και έχει την οικονομική δυνατότητα για να διαθέτει ένα σημαντικό κονδύλι για προϊόντα που έχουν την υπογραφή ΑΠΟΕΛ.

Σε μια εποχή που τα έσοδα της ομάδα δείχνουν να μην μπορούν να αυξηθούν σε ουσιαστικό βαθμό ο Χριστόφορος Ποταμίτης που έχει σε επίπεδο διοικητικού συμβουλίου την ευθύνη για το εμπορικό τμήμα δείχνει να έχει όραμα και παράλληλα την ικανότητα να το υλοποιήσει. Μακάρι η εργατικότητα και αφοσίωση του ιδίου και όσων έχουν εμπλακεί να βρει μιμητές.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!