Το συμφέρον του ΑΠΟΕΛ πάνω από όλους

Ο τηλεκατευθυνόμενος πρόεδρος της ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης δεν πρέπει να δώσει μια μάχη από την οποία γνωρίζει ότι θα βγει ηττημένος. Σε μια εποχή που τα σωματεία αγωνίζονται να κρατήσουν ζωντανά τα καλαθοσφαιρικά τους τμήματα προσεγγίσεις όπως αυτές του Χρυσοστόμου που θέλει να παραμείνουν όλοι στην LTV επειδή για χρόνια στήριζαν (σε τιμή ευκαιρίας) τις ομάδες δεν πείθουν. Το συμφέρον του ΑΠΟΕΛ το στέλνει ολοταχώς προς τη Cyta όπως αυτό έγινε ξεκάθαρο και μέσω της ανακοίνωσης που εξέδωσε χτες το σωματείο. Σήμερα μάλιστα υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση μεταξύ αντιπροσώπων των δυο πλευρών για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία για την οποία κάναμε αναφορά τη Δευτέρα.

Τα έσοδα από τη συμφωνία αναμένεται να βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό να καλυφθεί το περσινό έλλειμμα και παράλληλα να μπορέσει ο Πρόδρομος Πετρίδης και οι συνεργάτες του να λειτουργήσουν σε πιο σωστές βάσεις. Όσοι εναντιώνονται σε αυτό που θα γίνει κινδυνεύουν να θεωρηθούν εχθροί του ΑΠΟΕΛ και το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους.

Μάθε πώς να ανανεώνεις το χρόνο ομιλίας της
soeasy pay as you go ηλεκτρονικά, 24 ώρες το 24ωρο!

Δύσκολο αλλά όχι αδύνατο
Αυτό είναι πλέον το μήνυμα που βγάζουν προς τα έξω οι διοικούντες όσον αφορά τον ενδεχόμενο πραγματοποίησης 5 ης μεταγραφής αυτή την εβδομάδα. Από τη Δευτέρα οι εντατικοποιήθηκαν οι προσπάθειες να βρούμε και να συμφωνήσουμε με τον αντι Κοσόφσκι αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε δυνατό μέχρι στιγμής. Αν δεν υπάρξει συμφωνία με οποιονδήποτε τις επόμενες μέρες δεν είναι το τέλος του κόσμου οπότε ο νέος στόχος σε περίπτωση που γίνει αυτό θα είναι να κλείσει το θέμα πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Αυστρία.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!